Info bezoekende clubs

Als bezoekende club op bezoek bij KVVA!

Komt jouw club binnenkort een wedstrijd bij KVVA spelen op sportpark Dollardstraat, dan is het goed om te weten dat parkeren met de auto bij KVVA zeer beperkt mogelijk is (zie plattegrond blauwe kleur).

Op het terrein is namelijk een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar, dus het is aan te raden voor clubs uit de directe omgeving om op de fiets naar sportpark Dollardstraat te komen. Plaats jouw de fiets dan in de daarvoor bestemde fietsenstalling (zie plattegrond gele kleur).

Is dat niet mogelijk, dan is het ten zeerste af te raden om de auto te parkeren aan de Dollardstraat of Merwedestraat (zie plattegrond rode kleur). De politie en de Boa’s controleren en bekeuren namelijk zeer regelmatig op wedstrijddagen van KVVA.

Maar waar kan ik dan wel mijn auto parkeren als ik op sportpark Dollardstraat moet zijn? Sportpark Dollardstraat is gelegen aan de rand van het Soesterkwartier en daar is nu eenmaal weinig ruimte om te parkeren. In ieder geval is het aan te raden om te carpoolen. Rijd dus zoveel mogelijk met elkaar mee naar KVVA, zodat er zo min mogelijk auto’s een parkeerplek nodig hebben.

Een goede gratis parkeerplek heel dicht in de buurt van sportpark Dollardstraat, is te vinden aan de overkant van de Amsterdamseweg. Op de parkeerplaatsen van Fitt for Free, de Gamma, de Kwantum en de Masco is vaak ruimte genoeg (zie plattegrond paarse kleur).
Gratis parkeren, daarna de Amsterdamseweg oversteken en binnen 5 minuten ben je op sportpark Dollardstraat bij KVVA (zie plattegrond zwarte lijn)! Bovendien heb je zo geen last van een vervelende en vaak dure bekeuring, KVVA is blij want de club houdt de buurt te vriend en de buurt is tevreden vanwege de goede bereikbaarheid!

Zo is er sprake van een win – win – win situatie! Alvast bedankt voor de medewerking, veel succes en plezier op sportpark Dollardstraat bij KVVA!