Partner op de Voorgrond

PARTNER OP DE VOORGROND

Graag willen wij u, in deze nieuwe rubriek, kennis laten maken met onze partners. Partners die ons, op verschillende manieren, steunen.

Deze keer: W & F Elektrotechniek en Beveiliging B.V.

Kunt u zich even voorstellen?

Mijn naam is Jeroen van der Flier. Ik ben al sinds 2006 verbonden aan de club. Dat was ook het jaartal dat mijn zoon ging voetballen bij KVVA. Ik had toen al gauw in de gaten dat men afhankelijk was van vrijwilligers en ben daar dan ook ingestapt. Eerst als jeugdtrainer en later volgde er meer dingen waar ik voor gevraagd ben.

Kunt u in hoofdlijnen iets vertellen over W & F?

W&F is ontstaan na een faillissement van mijn vorige werkgever, waardoor ik samen met mijn collega het bedrijf heb opgericht in 2015. Wij zijn een elektrotechnisch installatiebedrijf wat zich bezighoudt met nieuwbouw, verbouwingen en renovatie met betrekking tot elektrawerk en beveiliging.

Wat is de reden dat u onze vereniging steunt en waarmee steunt u onze vereniging?

Zonder steun kom je niet ver, alles word maar duurder en een verenging kan niet zonder sponsors en vrijwilligers. De steun die wij geven is o.a. een reclamebord langs het hoofdveld en het sponsoren van een wedstrijdbal en als er storingen zijn wat elektra betreft lossen wij die op.

Wat is de binding van u, uw bedrijf of organisatie met onze vereniging?

Ik ben een jaar of 12 jeugdtrainer en leider geweest en het afgelopen jaar heb ik KVVA 2 (zat) getraind en sinds een jaar of 3 ben ik de vaste grensrechter van het 1ste elftal. Verder ben ik vertegenwoordiger van het Convenant en zit ik in de veiligheids- en verduurzamingscommissie van K.V.V.A.

Heeft u nog tips aan onze vereniging?

Eigenlijk niet, het bestuur heeft het allemaal goed onder controle en ze moeten vooral zo doorgaan.