Voor Nieuwe Leden

Hartelijk welkom bij KVVA!

Vlakbij het centrum van Amersfoort en de Eem ligt in het Soesterkwartier aan de Amsterdamseweg KVVA; dé voetbalvereniging van Amersfoort West. Kinderen en volwassenen; jongens en meisjes, mannen en vrouwen zijn van harte welkom om bij ons te komen voetballen. Want KVVA is de meest gezellige, bruisende en sportieve voetbalvereniging van Amersfoort. Mail voor meer informatie naar info@kvva.nl en kom eens op een wedstrijddag in het weekend langs!

Jeugdspelers

Wil je lekker voetballen, in de buurt, bij een leuke club in een leuk team met allerlei leuke randactiviteiten? Dat kan bij KVVA. Bij KVVA spelen jongens en meisjes samen. We hebben zowel teams waar het vooral om lol en plezier gaat, als teams die competitiever zijn en zo hoog mogelijk willen spelen en winnen. Bij alle teams staat samenspel natuurlijk voorop. Want voetbal is een echte teamsport! Mail voor meer informatie naar:  jeugdcommissie@kvva.nl

Damesvoetbal
KVVA is de voetbalclub uit Amersfoort die als eerste een damesteam op het veld had. Vrouwen die met veel plezier samen willen voetballen. KVVA heeft 2 dames 7 x 7-teams en aansluiten kan – maar er is natuurlijk ook ruimte om samen met een groep vriendinnen bij ons te komen voetballen. Om zo samen een nieuw team te vormen.
Als club bieden wij de ruimte en als club vinden we het natuurlijk ook superleuk als naast het veld ook de kantine wordt bezocht. Samen maken we de club en ook vanuit dat idee is meer mogelijk! Gezelligheid vanuit voetbal, samen voor de bal strijden. Voor meer informatie mail naar: bestuur@kvva.nl

Mannenvoetbal
KVVA is de voetbalclub uit Amersfoort West. Wij hebben leden uit de wijk zelf, maar ook uit andere wijken komen mannen bij onze club samen om te voetballen. Dat kan als wedstrijdteam, maar ook als recreant op bijvoorbeeld de vrijdagavond. In alle gevallen geldt dat we samen sportief willen strijden en vanuit plezier samen willen voetballen.
Natuurlijk gaat het er ook om dat je na afloop kan blijven kletsen. Over voetbal, over thuis, over het werk of over niets. Als KVVA bieden wij die ruimte op het veld en voor en in onze kantine. Voor meer informatie mail naar: bestuur@kvva.nl

Vrijwilliger worden?

KVVA draait helemaal op vrijwilligers, we zijn 100% van hun inzet afhankelijk. Leden en vrijwilligers zorgen er met elkaar voor KVVA kan bestaan en dat iedereen welkom is. Naast voetbal organiseren we allerlei andere leuke (extra) dingen voor de buurt en leden. Wil jij ons ook helpen? Scan de QR-code voor meer informatie!  Voor meer informatie mail naar bestuur@kvva.nl en kom eens op een wedstrijddag in het weekend langs!

Kijk ook vooral even op de pagina lid worden voor meer informatie of kijk rond op onze website en volg KVVA op de sociale media (kijk rechtsboven op deze pagina)!!