Wie zijn de VCP’s


Joost Kemp, Heleen van Muijen, en Oeds Blok

HELEEN VAN MUIJEN

Mijn naam is Heleen van Muijen. Sinds 2008 woon ik met Tjerk in het Soesterkwartier. We hebben drie kinderen, waarvan de oudste nu een jaar of vier bij KVVA voetbalt. Sinds kort voetbal ik zelf ook op maandagavond met een aantal dames op de velden van KVVA.

Als VCP hoop ik een steentje bij te dragen aan een veilige sportcultuur binnen KVVA. Voor mij betekent dat een voetbalvereniging waar leden en andere betrokken met plezier komen voor het voetbal; ongeacht wie je bent, waar je vandaan komt of op welk niveau je voetbalt. Een vereniging waarin we elkaar zien, waarderen en respecteren, en niet alleen binnen de regels van de sport.

Telefoon: 0648563234 Email: heleenvanmuijen@gmail.com

OEDS BLOK

Mijn naam is Oeds Blok. Ik ben getrouwd met Natasja, we hebben drie kinderen en wonen al lang met plezier in het Soesterkwartier. Sinds 2008 kom ik vrijwel wekelijks bij KVVA toen mijn zonen Sam en later Diede gingen voetballen. Zelf heb ik ook altijd gevoetbald. Met het team van Diede, de lichting JO 19-1 van 2020-2021, heb ik jaren opgetrokken als assistent-trainer en grensrechter, samen met 3 andere vaders in de begeleiding. Wat ik gaaf vind is de teamspirit, de sfeer om te gaan voor de winst en natuurlijk moet je ook samen het verlies incasseren.

KVVA is denk ik een unieke plek binnen de wijk waar kinderen en volwassenen uit heel de wijk en met allerlei achtergronden bij elkaar komen rondom sport en samen optrekken. Dollen met elkaar, plezier en respect geven enorm veel energie. Ik heb binnen ons team gemerkt dat het afspreken van regels binnen de groep bijdraagt aan de goede sfeer. Al is dat niet altijd makkelijk, het aanspreken van elkaar maakt het team sterk. Als een van de vertrouwenscontactpersonen wil ik bijdragen aan een veilig sportklimaat met ruimte voor ieder, kinderen en volwassenen. Je kunt contact opnemen met Joost, Heleen of met mij als er iets speelt dat niet goed voelt. We zoeken dan samen naar een oplossing.

Telefoon: 06-21111202 Email: oedsblok@gmail.com

JOOST KEMP

Mijn naam is Joost Kemp. Samen met mijn vrouw Marloes en onze twee kinderen wonen we sinds 2009 in het Soesterkwartier. Onze zoon Bauke voetbalt al een paar jaar bij KVVA. Sommigen hebben me op een woensdagavond misschien wel eens pionnen zien uitzetten, als ik Sebastiaan help met de training.

Ik vind het belangrijk dat iedereen met plezier naar de club komt; alle leden, jong en oud, de vrijwilligers, en ook andere bezoekers zoals ouders en leden van andere clubs. Je hebt plezier als je je lekker voelt op de club, als je er vrienden hebt of maakt, als je elke keer weer zin hebt om te gaan. Meestal gaat dit ook goed, maar soms kan het niet goed gaan. Dan is het fijn dat er afspraken zijn over hoe we bij KVVA met elkaar omgaan. En dan is het ook goed dat je terecht kan bij een van de vertrouwenscontactpersonen: bij Heleen, Oeds of bij mij. Als vertrouwenscontactpersoon help ik je dan graag te zoeken naar een oplossing.

Telefoon: 06-16050166 Email: joostkemp@hotmail.com

Of mail naar vcp@kvva.nl of klik hier.