Lid worden

Lid worden jeugdspelers

Voor jeugdspelers is het gebruikelijk dat ze 3x gratis en zonder verdere onkosten of verplichtingen mogen meetrainen. Ze kunnen dan ervaren hoe het is om te trainen en kennis te maken met het mogelijke nieuwe team.
Na deze proefperiode vraagt KVVA je of je lid gaat worden of niet. Om je in te schrijven kun je het formulier downloaden van deze pagina of deze in de kantine ophalen.
Graag dan dit formulier z.s.m. door jouw ouders/verzorgers zo volledig mogelijk laten invullen en deze weer in de kantine inleveren. Je wordt dan ingeschreven en jouw ouders/ verzorgers gaan dan contributie betalen. Elders op deze pagina kun je vinden wat dat kost en dit is de contributie per seizoen. Jij wordt dan bij een team ingedeeld, gaat daar eerst goed meetrainen en dan na een bepaalde periode echte wedstrijden spelen!
KVVA werkt, voor de betaling van de contributie, samen met Sportlink. Zie ook elders op deze pagina.
De KNVB en KVVA deelt jeugdspelers in op basis van het geboortejaar en dat is anders dan basisscholen dat doen. Dit leidt nogal eens tot verwarring. In het seizoen 2019-2020 wordt bijvoorbeeld een speler die geboren is in het jaar 2011 ingedeeld in de JO9. Dat betekent Jongens Onder de 9, maar op school zitten deze spelers in groep 5 of 6.
Ook voor meisjes is er plaats bij KVVA! Op dit moment is er helaas geen meisjesteam, maar er zijn verschillende meisjes die samen met jongens van dezelfde leeftijd, in een gemengd team, voetballen. Volgens de KNVB is dit zelfs beter! Meld je dus aan en train eens op proef mee!

Mail voor meer informatie naar:
jeugdcommissie@kvva.nl

Lid worden via JeugdFonds Sport en Cultuur (JFS & C)

Alle kinderen in provincie Utrecht moeten kunnen meedoen, niemand staat buitenspel!
Vaak betalen ouders de sport- of cultuuractiviteiten van hun kind, maar als dat financieel niet mogelijk is, probeert het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht bij te springen. 
Klik hier om naar de speciale KVVA JeugdSportFonds pagina te gaan, voor meer informatie.

Lid worden senioren (m/v)

Voor senioren die bij KVVA willen gaan voetballen is het gebruikelijk dat je je op dinsdag- of donderdagavond vanaf 19.30 uur in de kantine meldt.
Op dat moment zul je dan daar verder begeleidt worden.
Het is wel belangrijk dat je, als je van een andere vereniging komt, bij jouw oude vereniging alle spullen ingeleverd hebt en daar geen financiële zaken meer te regelen hebt.

Mail voor meer informatie naar:
bestuur@kvva.nl

Contributie via Sportlink

Voor de inning van de contributie gebruikt KVVA Sportlink. De ledenadministratie van de club is hierin verwerkt en mochten er zich wijzigingen voordoen in uw gegevens, vragen we u die om z.s.m. aan de ledeadministritie door te geven. Mail dan naar ledenadministratie@kvva.nl

Contributie seizoen 2021-2022

Senioren                            € 195,-
JO19                                  € 160,-
JO17-JO18                       € 155,-
JO15-JO16                       € 150,-
JO13-JO14                       € 145,-
JO11-JO12                       € 140,-
JO8-JO9-JO10                 € 135,-
JO7                                    € 65,-
Kabouters                         € 65,-
Niet spelend lid                € 95,- 

Voor het seizoen 2020-2021 is de contributie beperkt verhoogd. Tijdens de ALV van 16 december 2020 is hiervoor alsnog toestemming gegeven.
De contributie is overigens nog steeds heel erg laag ten opzichte van andere, vergelijkbare voetbalverenigingen in Amersfoort. Tijdens de volgende ALV zal er dus een nogmaals een contributieverhoging voorgesteld gaan worden, maar dan voor het seizoen 2021-2022. Hiermee zal de contributie van KVVA meer in lijn komen met andere, vergelijkbare voetbalverenigingen in Amersfoort. 

Inschrijven

Wil jij graag komen voetballen bij KVVA?
Is alles allemaal duidelijk, schrijf je dan in door op de knop hieronder te klikken en wie weet tot snel op het voetbalveld!

Afmelden

Opzeggen moet dit seizoen voor dinsdag 1 juni 2022 schriftelijk gebeuren. Stuur hiervoor een mail naar de ledenadministratie van KVVA: ledenadministratie@kvva.nl en vermeld dan jouw naam,  geboortedatum en dat je wilt opzeggen.
Doe je dit na deze datum, dan ben je tot 1 augustus 2022 25% van de contributie verschuldigd. Dit i.v.m. met de verplichte afdracht aan de KNVB.
Mondeling of schriftelijk opzeggen via de leider/coach, de trainer of een bestuurslid geldt niet als een geldige manier van opzeggen.

Als je aan alle verplichtingen* hebt voldaan, dan word je uitgeschreven.

*Kleding, trainingspak en tas zijn ingeleverd en de contributie is voldaan.