Lid worden

Lid worden jeugdspelers

Voor jeugdspelers is het gebruikelijk dat ze 3x gratis en zonder verdere onkosten of verplichtingen mogen meetrainen. Ze kunnen dan ervaren hoe het is om te trainen en kennis te maken met het mogelijke nieuwe team. 

Aanmelden voor deze 3x gratis meetrainen kan door te mailen naar jeugdcommissie@kvva.nl. Vermeld in deze mail de naam, de leeftijd, een emailadres van een ouder/verzorger, een telefoonnummer van een ouder/verzorger en dat je graag bij KVVA wilt komen voetballen! Wij nemen dan z.s.m. contact met je op. 

Na het 3x gratis meetrainen vraagt KVVA aan jou en/of jouw ouders/verzorgers of je lid gaat worden of niet. Kom je bij KVVA voetballen, dan krijgen de ouders/verzorgers via de mail de mogelijkheid om je digitaal aan te melden. In de kantine zijn meestal ook wel papieren aanmeldformulieren aanwezig. Graag dan dit (digitale)-aanmeldformulier z.s.m. door jouw ouders/verzorgers zo volledig mogelijk laten invullen en deze weer in de kantine inleveren. 

Je wordt dan ingeschreven bij KVVA en jouw ouders/verzorgers gaan dan ook contributie betalen. Elders op deze pagina kun je vinden wat dat kost en dit is de contributie per seizoen. KVVA werkt, voor de betaling van de contributie, samen met Sportlink.

Jij wordt dan bij een team ingedeeld, gaat daar eerst goed meetrainen en dan na een bepaalde periode echte wedstrijden spelen! De KNVB en KVVA deelt jeugdspelers in op basis van het geboortejaar en dat is anders dan basisscholen dat doen.
Dit leidt nogal eens tot verwarring. In het seizoen 2019-2020 wordt bijvoorbeeld een speler die geboren is in het jaar 2011 ingedeeld in de JO9. Dat betekent 
Jongens Onder de 9, maar op school zitten deze spelers in groep 5 of 6.

Ook voor meisjes is er plaats bij KVVA! Op dit moment is er helaas geen meisjesteam, maar er zijn verschillende meisjes die samen met jongens van dezelfde leeftijd, in een gemengd team, voetballen. Volgens de KNVB is dit zelfs beter! Meld je dus aan en train eens op proef mee!

Ben je alleen op zoek naar informatie om mogelijk bij KVVA te komen voetballen, mail dan ook naar jeugdcommissie@kvva.nl. Ook dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

Lid worden via JeugdFonds Sport en Cultuur (JFS & C)

Alle kinderen in provincie Utrecht moeten kunnen meedoen, niemand staat buitenspel!
Vaak betalen ouders de sport- of cultuuractiviteiten van hun kind, maar als dat financieel niet mogelijk is, probeert het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht bij te springen. 
Klik hier om naar de speciale KVVA JeugdSportFonds pagina te gaan, voor meer informatie.

Lid worden senioren (m/v)

Senioren die graag bij KVVA willen gaan voetballen kunnen mailen naar bestuur@kvva.nlVermeld in deze mail je naam, jouw leeftijd, een werkend emailadres, telefoonnummer waarop wij je kunnen bereiken en dat je graag bij KVVA wilt komen voetballen! Wij nemen dan z.s.m. contact met je op. 

Het is wel belangrijk dat je, als je van een andere vereniging komt, bij jouw oude vereniging alle spullen ingeleverd hebt en daar geen financiële zaken meer te regelen hebt.

Ben je alleen op zoek naar informatie om mogelijk bij KVVA te komen voetballen, mail dan ook naar bestuur@kvva.nl. Ook dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

Contributie via Sportlink

Voor de inning van de contributie gebruikt KVVA Sportlink. De ledenadministratie van de club is hierin verwerkt en mochten er zich wijzigingen voordoen in uw gegevens, vragen we u die om z.s.m. aan de ledeadministritie door te geven. Mail dan naar ledenadministratie@kvva.nl

Contributie seizoen 2023-2024

Senioren spelend lid    € 225,-

Senioren trainend lid   € 110,-
7×7 spelend lid             € 110,-
7×7 trainend lid            €    70,-
Niet spelend lid             € 110,-
JO13 t/m JO19             € 175,-
JO8 t/m JO12               € 155,-
Kabouters & JO7          €   80,-

Inschrijfgeld                  €   10,- 

Voor het seizoen 2023-2024 wordt de contributie wederom verhoogd. Hiervoor is tijdens de ALV in het voorjaar van 2023 toestemming gegeven.
De voornaamste reden voor de verhoging van de contributie is de enorm gestegen energierekening, waar ook KVVA mee te maken heeft. Deze stijging van de onkosten, zijn wij genoodzaakt om aan onze leden door te berekenen, middels de verhoogde contributie.
Ondanks deze verhoging blijft KVVA één van de goedkoopste voetbalverenigingen in Amersfoort.

Afmelden

Opzeggen moet dit seizoen voor dinsdag 1 juni 2022 schriftelijk gebeuren. Stuur hiervoor een mail naar de ledenadministratie van KVVA: ledenadministratie@kvva.nl en vermeld dan jouw naam,  geboortedatum en dat je wilt opzeggen.
Doe je dit na deze datum, dan ben je tot 1 augustus 2022 25% van de contributie verschuldigd. Dit i.v.m. met de verplichte afdracht aan de KNVB.
Mondeling of schriftelijk opzeggen via de leider/coach, de trainer of een bestuurslid geldt niet als een geldige manier van opzeggen.

Als je aan alle verplichtingen* hebt voldaan, dan word je uitgeschreven.

*Kleding, trainingspak en tas zijn ingeleverd en de contributie is voldaan.