Mededelingen

17 januari 2021

Vanaf zaterdag 26 juni is dit de volgende versoepeling:

Er kan weer gevoetbald worden en de kantine is open. Spelers dienen voor de wedstrijd, in de rust en na afloop van de wedstrijd 1,5 mtr. afstand te bewaren van elkaar. Was in de rust en na de wedstrijd je handen en laat je bij klachten testen.

Toeschouwers, vrijwilligers en anderen op het terrein dienen nog steeds 1,5 mtr afstand te houden, het advies is om nog steeds vaak de handen te wassen en bij klachten je te laten testen!

Kijk voor de allerlaatste informatie op www.rijksoverheid.nl.

29 februari 2020

De club van 100 heeft 4 nieuwe goaltjes, een nieuwe ballenpomp en een nieuw tostiapparaat gesponsord voor de club! Hartelijk dank!
Ook hebben een aantal vrijwilligers een betonnen tafeltennistafel gesponsord. Hij staat bij het klimrek op veld 2.

1 maart 2019

Shopt u online via bekende webshops? Doe dat vanaf nu dan via de Sponsorklik-knop op de KVVA-site. Klik op de Sponsorkliks-knop en ontdek welke bekende online winkels er meedoen en sponsor KVVA met uw online aankoop!

16 februari 2019

Tijdens de laatste algemene ledenvergadering is besloten om tijdens jeugdwedstrijden een rookvrijezone in te stellen voor de kantine. U wordt vriendelijk verzocht om binnen de groene lijnen niet te roken en de posters op de ramen herinneren u hieraan.