Mededelingen

24 september 2022

Veld 2 heeft dugouts!

In september 2022 heeft veld 2 bij KVVA echte dugouts gekregen. Deze 2e hands dugouts zijn i.s.m. Militum aan KVVA geschonken, zodat er ook op veld 2 gebruik gemaakt kan worden van echte dugouts.
De dugouts liggen nu nog op de zijkant, maar binnenkort worden ze keurig vastgezet in de grond en dan kunnen ze veilig gebruikt worden!

2 maart 2022

De inzameling van oud papier bij KVVA is gestopt!

In de zomer van 2022 gaat de inzameling van oud papier bij KVVA stoppen. De subsidieregeling vanuit de gemeente, om gratis een oud papiercontainer bij verenigingen te plaatsen, stopt dan. Het is voor verenigingen, en dus ook voor KVVA, dan niet meer rendabel om een oud papier container op het terrein te plaatsen. Alle onkosten zijn dan voor rekening van de vereniging (o.a. huur van de oud papier container, het ophalen, legen en weer terug zetten) en die wegen niet meer op tegen de opbrengsten. Zelfs niet nu de oud papier prijs erg hoog ligt, bij het gebrek aan grondstoffen.

De oud papier container is nu weg bij KVVA. Het is dus niet meer mogelijk om oud papier bij KVVA in te zamelen.

29 februari 2020

De club van 100 heeft 4 nieuwe goaltjes, een nieuwe ballenpomp en een nieuw tostiapparaat gesponsord voor de club! Hartelijk dank!
Ook hebben een aantal vrijwilligers een betonnen tafeltennistafel gesponsord. Hij staat bij het klimrek op veld 2.

1 maart 2019

Shopt u online via bekende webshops? Doe dat vanaf nu dan via de Sponsorklik-knop op de KVVA-site. Klik op de Sponsorkliks-knop en ontdek welke bekende online winkels er meedoen en sponsor KVVA met uw online aankoop!

16 februari 2019

Tijdens de laatste algemene ledenvergadering is besloten om tijdens jeugdwedstrijden een rookvrijezone in te stellen voor de kantine. U wordt vriendelijk verzocht om binnen de groene lijnen niet te roken en de posters op de ramen herinneren u hieraan.