Mededelingen

24 september 2022

Veld 2 heeft dugouts!

In september 2022 heeft veld 2 bij KVVA echte dugouts gekregen. Deze 2e hands dugouts zijn i.s.m. Militum aan KVVA geschonken, zodat er ook op veld 2 gebruik gemaakt kan worden van echte dugouts.
De dugouts liggen nu nog op de zijkant, maar binnenkort worden ze keurig vastgezet in de grond en dan kunnen ze veilig gebruikt worden!

29 februari 2020

De club van 100 heeft 4 nieuwe goaltjes, een nieuwe ballenpomp en een nieuw tostiapparaat gesponsord voor de club! Hartelijk dank!
Ook hebben een aantal vrijwilligers een betonnen tafeltennistafel gesponsord. Hij staat bij het klimrek op veld 2.

1 maart 2019

Shopt u online via bekende webshops? Doe dat vanaf nu dan via de Sponsorklik-knop op de KVVA-site of de Sponsorkliks-app, die in de app-store of Google Play store te vinden is. Klik op de Sponsorkliks-knop of open de app en ontdek welke bekende online winkels er meedoen en sponsor KVVA met uw online aankoop!

16 februari 2019

Tijdens de laatste algemene ledenvergadering is besloten om tijdens jeugdwedstrijden een rookvrijezone in te stellen voor de kantine. U wordt vriendelijk verzocht om binnen de groene lijnen niet te roken en de posters op de ramen herinneren u hieraan.