Mededelingen

2 maart 2022

De inzameling van oud papier bij KVVA gaat stoppen!

Komende zomer gaat de inzameling van oud papier bij KVVA stoppen. De subsidieregeling vanuit de gemeente, om gratis een oud papiercontainer bij verenigingen te plaatsen, stopt dan. Het is voor verenigingen, en dus ook voor KVVA, dan niet meer rendabel om een oud papier container op het terrein te plaatsen. Alle onkosten zijn dan voor rekening van de vereniging (o.a. huur van de oud papier container, het ophalen, legen en weer terug zetten) en die wegen niet meer op tegen de opbrengsten. Zelfs niet nu de oud papier prijs erg hoog ligt, bij het gebrek aan grondstoffen.

Concreet betekent dat, dat de oud papier container er nog tot eind juni 2022 op het terrein van KVVA staat. Begin april wordt de oud papier container nogmaals regulier geleegd en eind juni wordt de container voor het laatst opgehaald en geleegd. Daarna is niet meer mogelijk om oud papier in te zamelen bij KVVA.

29 februari 2020

De club van 100 heeft 4 nieuwe goaltjes, een nieuwe ballenpomp en een nieuw tostiapparaat gesponsord voor de club! Hartelijk dank!
Ook hebben een aantal vrijwilligers een betonnen tafeltennistafel gesponsord. Hij staat bij het klimrek op veld 2.

1 maart 2019

Shopt u online via bekende webshops? Doe dat vanaf nu dan via de Sponsorklik-knop op de KVVA-site. Klik op de Sponsorkliks-knop en ontdek welke bekende online winkels er meedoen en sponsor KVVA met uw online aankoop!

16 februari 2019

Tijdens de laatste algemene ledenvergadering is besloten om tijdens jeugdwedstrijden een rookvrijezone in te stellen voor de kantine. U wordt vriendelijk verzocht om binnen de groene lijnen niet te roken en de posters op de ramen herinneren u hieraan.