Afscheid Abdelhali “Ab” Chaiat

12 december 2023

Afscheid Abdelhali “Ab” Chaiat

Na 3,5 seizoenen nemen wij afscheid van onze hoofdtrainer Ab Chaiat. Het trainerschap blijkt voor Ab steeds moeilijker te combineren met zijn werk en zijn gezinsleven. Hierdoor kan hij niet, zoals hij zelf aangeeft, de energie leveren die de club en de selectie verdient. Ook nemen wij afscheid van assistent- trainer Khalid Said.

Wij zijn Ab en Khalid ontzettend dankbaar voor alles wat zij de voorbije jaren hebben betekent voor KVVA, met als absoluut hoogtepunt het kampioenschap in seizoen 2021-2022 in de 4de klasse.

Aankomende zaterdag zullen Ab en Khalid voor het laatst op de bank zitten tijdens de uitwedstrijd tegen Amsvorde.

 

Op donderdag 14 december 2023 stond het vertrek van Appie Chaiat ook in het AD. Bron AD regiosportkatern AD.

De laatste wedstrijd voor de wintertstop tegen stadsgenoot Amsvorde en tevens de laatste wedstrijd onder leiding van Ab Chaiat en assistent coach Khalid Said, werd een mooie overwinning voor KVVA. Met de rust stond KVVA met 0 – 1 voor en na afloop van de wedstrijd stond er 1 – 4 op het scorebord. Daarmee klimt KVVA naar plek 9 in de ranglijst, maar moet het op zoek naar een nieuwe coach en assistent.
Kijk op de voorpagina van onze website, in de sociale media-feed voor het uitgebreide wedstrijdverslag en foto’s van Jos van Empelen.

Maandag 18 december stond het afscheid van het trainersduo Chaiat/Said bij KVVA nogmaals in de het AD. Bron regiosportkatern AD.