Afsluitende Winterstoptoernooi bij KVVA

12 december 2020

Op zaterdag 12 december werd het voetbaljaar 2020 voor de pupillen van KVVA afgesloten met een Winterstoptoernooi. In dit jaar werden er maar heel weinig officiële wedstrijden gespeeld, geen competitie werd er afgemaakt en wat er overbleef was alleen maar trainen bij de club.
Met dank aan een aantal zeer enthousiaste vrijwilligers, hebben de pupillen van KVVA in oktober mee kunnen doen met het dierengeluidenspel, kwam de Sint onlangs op bezoek bij de speciale Sint & Pietentraining en op zaterdag 12 december werd het afsluitende Winterstoptoernooi georganiseerd.
Alle pupillen konden hieraan meedoen en de spelers werden ingedeeld in teams om zo heerlijk te kunnen voetballen. Zo werden er tussen 10.30 u en 13.00 u veel wedstrijdjes gespeeld en als je geen wedstrijd hoefde te spelen, kon je op veld 2 terecht voor een extra training.

Het was voor alle pupillen een heerlijke afsluiting van een knettergek voetbaljaar. In januari 2021 worden de trainingen weer opgestart, maar daarover krijgt u informatie van uw eigen teammanager.
Alle vrijwilligers super bedankt voor jullie bijdrage! Allemaal een hele fijne Kerstvakantie, blijf gezond en houdt u aan de afspraken en tot in het nieuwe jaar!

Klik hier voor de filmpjes en foto’s!!