ALV bij KVVA opnieuw verplaatst

9 april 2021

Het Bestuur van KVVA heeft de Voorjaars-ALV opnieuw moeten verplaatsen. De nieuwe datum is nu maandag 10 mei 2021 om 20.00 uur bij de club.

De redenen voor deze nieuwe verplaatsing van de Voorjaars-ALV zijn: op woensdag 21 april is er nog net niet genoeg zeer belangrijk nieuws te melden aan de leden van KVVA; ook zijn nog niet alle zeer belangrijke voorbereidingen voor deze Voorjaars-ALV afgerond en tenslotte worden mogelijk op 21 april een aantal COVID-19 versoepelingen doorgevoerd, maar mogelijk ook nog niet. Dit maakt het lastig om ‘live’ bij KVVA deze Voorjaar-ALV te gaan houden en daarom heeft het Bestuur van KVVA deze afweging moeten maken.

Op de achtergrond werkt het nieuwe Bestuur van KVVA, samen met een aantal zeer betrokken vrijwilligers, kei- en keihard om alles voor deze Voorjaar-ALV in orde te maken. Echter is het Bestuur hierin ook afhankelijk van anderen en hierin gaat alles niet zo snel als het Bestuur eigenlijk zou willen. Tenslotte wil het nieuwe Bestuur heel veel kunnen melden tijdens deze Voorjaars-ALV.

De Voorjaars-ALV wordt bij voorkeur ‘live’ bij de club gehouden. Hoe dat praktisch in zijn werk gaat, dat communiceert het Bestuur zo spoedig mogelijk naar u allen.