AVK2019 throwback!

16 augustus 2021

Dit jaar weer geen AVK! Maar wel een AVK2019 throwback!

Helaas is dit het 2e jaar op rij waarin geen er AVK in Amersfoort georganiseerd kan en mag worden! Dat is voor heel voetballiefhebbend Amersfoort een zeer vervelende constatering! Maar het is nu even niet anders, want uiteraard hoopt iedereen wel dat het voetbalseizoen volgende maand weer gewoon van start kan gaan en dat in augustus 2022 het AVK ook door kan gaan bij ASC Nieuwland!

Om het echte AVK-gevoel toch een beetje te behouden en warm te houden, heeft de communicatiecommissie van KVVA, waar het AVK2019 georganiseerd werd, gemeend om met een klein filmpje dit gevoel te ondersteunen.

Met dank aan Rik Oosterhuis voor het maken van het filmpje en hopelijk maakt niemand bezwaar tegen het gebruik van het fotomateriaal dat in dit filmpje gebruikt is. Mocht dit wel het geval zijn, dan graag mailen naar redactie@kvva.nl.

Uiteraard zijn er nog veel meer foto’s gemaakt tijdens het laatste AVK2019! Klik hier voor nog meer mooie herinneringen aan het AVK2019. Ook op de site van het Amersfoorts Voetbalkampioenschap staan hele mooie foto’s! Klik daarvoor hier en scroll dan naar beneden.

Op de website van het Amersfoorts Voetbalkampioenschap staat ook de laatste informatie. Houd dus deze website goed in de gaten en laten we hopen dat we in augustus 2022 weer met z’n allen kunnen genieten van een nieuwe editie van het AVK!