Collecteer of doneer voor Jantje Beton en KVVA!

15 februari 2021

Doneer rechtstreeks aan Jantje Beton!

Via deze link kun je ook rechtstreeks doneren aan Jantje Beton! Bij KVVA kunnen we dan trainingscursussen voor jeugdleiders regelen, mooie jeugdvoetbaltoernooien organiseren en voetbalspullen aanschaffen! Fantastisch toch? Zo wordt het voetballen alleen maar leuker, beter en fijner! Doneer dus snel!

 

Gezocht: Coördinator 10 collectebussen Jantje Beton KVVA

Dit jaar doet onze club mee met Jantje Beton (www.jantjebeton.nl). Bij Jantje Beton gaat de helft van het opgehaalde bedrag naar de club (wij dus) en de andere helft wordt gebruikt om buiten spelen/ buitenspeltoestellen te financieren. Dat is natuurlijk super goed. Op zich kunnen we als bestuur het verdelen van de collectebussen organiseren – MAAR misschien ben jij wel iemand die denkt: dat is een mooi afgebakend klusje, ik vind dat leuk om te doen! Het is in de periode 8 – 13 maart en het wordt georganiseerd binnen regels COVID-19 (zie hun site)

Wat moet je doen als je het coördineren wilt doen? We hebben tien collectebussen: die tien bussen moeten over de jeugdteams zo verdeeld worden dat er zo veel mogelijk ‘goede’ straten gelopen worden… We hebben de keuze uit de straten in groen (zie onder). Als het bijvoorbeeld om de Soesterweg gaat, dan zouden gezien de lengte twee maar misschien wel 4 mensen moeten lopen. Dan kan dat dus met 1 bus (dat men ruilt) of men kan alle-vier 1 bus geven… Afijn, dat moet je dus leuk en slim uitdokteren! Hoe meer geld, hoe mooier, maar het is geen ‘race’ – we gaan leren wat kan! Vind je dit een leuke klus om te organiseren: mail voorzitter@kvva.nl of secretaris@kvva.nl

O ja, wat we gaaf vinden: als de collecte gedaan wordt door ouder met kind. Dat is ook reclame voor de club! In september doen we mee aan de grote clubactie! Als je weet dat je wilt lopen, mail dan ook – dat scheelt voor de coördinator. Ikzelf loop voor Rodekruis en voor Nierstichting en het is leuk om te doen (al voelt het ook wat gek in het begin).