UPDATE Coronaregels bij KVVA!

27 november 2021

Vanaf zondag 28 november komt daar de volgende regel bij:

Om 17.00 uur dient het gehele sportcomplex gesloten te zijn! Er mogen dan geen trainingen of wedstrijden zijn. Zijn er gedurende de dag wel wedstrijden, dan is dat zonder publiek.

Vanaf zaterdag 20 november gelden de volgende Coronaregels bij KVVA:

Verenigingsleden die bij KVVA komt sporten (trainen en wedstrijden spelen) mogen zonder corona-toegangsbewijs (CTB) het terrein en de velden op voor 17.00 uur!

Verder mogen alleen mensen functioneel aanwezig zijn op het sportcomplex. Denk aan trainers, coaches, teammanagers, verzorgers, scheidsrechters, rijouders, wedstrijdbegeleiders, commissiediensten en verenigingsfunctionarissen. Voor mensen ‘in functie’ BUITEN geldt GÉÉN CTB plicht.

Publiek is NIET toegestaan bij wedstrijden! Ook NIET bij jeugdwedstrijden.

Het horecadeel van het verenigingsgebouw (sportkantine) SLUIT om 17.00 uur en is ALLEEN toegankelijk voor SPORTERS en mensen die FUNCTIONEEL aanwezig moeten zijn bij de vereniging.

Voor kinderen en jongeren tot 18 jaar geldt geen CTB-verplichting! Kinderen kunnen dus gewoon gebruik maken van alle faciliteiten, zonder CTB of mondkapje.

Wanneer je consumpties BESTELT / AFHAALT in de kantine is vanaf 18 jaar een MONDKAPJE VERPLICHT wanneer je geen CTB hebt of wil laten zien.

Je kan enkel in de kantine (horecadeel) ZITTEN op vertoon van je CTB. Uitzondering op deze regel vormen de mensen die vanwege het uitvoeren van hun functie (bv coach (uit en thuis), trainer, barbeheerder of andere vrijwilliger) op de vereniging aanwezig zijn. Zij zijn vrijgesteld van deze verplichting.

Iedereen van 18 jaar en ouder moet bij controle een geldig coronatoegangsbewijs (CTB) kunnen tonen wanneer hij / zij gebruik wil maken van de kleed accommodatie.

Houd je – als je niet aan het voetballen bent – aan de verplichte 1,5 meter afstand (vanaf 13 jaar). Ook langs de lijn, in de dug-outs, in afstand tot de spelbegeleiders en trainers of tijdens een bespreking op het veld.