De eerste oefenwedstrijden bij KVVA!

29 mei 2021

Omstreeks 9.30 u klonk het fluitsignaal van een oefenwedstrijd bij KVVA! Niet zo bijzonder zult u zeggen, maar KVVA JO8-1 oefende niet tegen een eigen team, maar tegen APWC JO8. Eindelijk weer eens een team dat bij ons op bezoek komt om te voetballen! Niet alleen het prachtige zwart-witte tenue van KVVA op het hoofdveld, maar ook weer eens een andere teamkleur in het veld: het paars-witte tenue van APWC, onze eerste gasten sinds 10 maanden. Met het zonnetje erbij, weer een fantastisch vertrouwd gezicht op de zaterdagochtend……….

Na deze wedstrijd oefende ook KVVA JO10-1 tegen een andere tegenstander. ASC Nieuwland JO10 was het tweede team dat een bezoek bracht aan ons sportcomplex aan de Dollardstraat. Daarmee kwam er nog meer kleur op het hoofdveld, want naast het prachtige zwart-witte tenue van KVVA, voetbalde tegenstander ASC Nieuwland in het wit-blauw-rode tenue op het hoofdveld. Heerlijk weer eens een echte wedstrijd……

Tenslotte ging KVVA JO12-1 omstreeks 10.00 u op de fiets naar de Keerkring om daar tegen APWC te gaan voetballen.

De uitslagen van deze 3 oefenwedstrijden waren niet zo belangrijk. Het allerbelangrijkste was dat de spelers en speelsters weer aan de slag konden in een echte wedstrijd! Hopelijk wordt dat op zaterdag 5 juni vervolgd met de start van de Regiocup.