Digitale Kerst- en Nieuwjaarsgroet van KVVA!

23 december 2020

Beste speler, speelster, ouder/verzorger, support(s)ter van KVVA,

Als nieuw bestuur van KVVA Verenigt willen we al diegenen en vrijwilligers van harte bedanken die zich afgelopen jaar weer dubbel en dwars voor de club hebben ingezet.

We willen alle ouders en spelers bedanken die KVVA in woord en daad hebben gesteund en onze club positief voor het voetlicht hebben gebracht.

We willen ook alle leden bedanken die als hen iets dwars zit, dit eerst met de ander bespreken en samen zoeken naar een oplossing. Die als het een keer niet lekker loopt, daarna met frisse moed toch weer iets leuks organiseren en er tegenaan gaan.

Dank ook voor al die spelers en speelsters die vol overgave (maar soms ook niet) de kleuren van KVVA hebben verdedigd. En dit vanuit teamgeest en respect voor de tegenstander doen en deden.

Een Vereniging is geen Vanzelfsprekendheid: een Vereniging maak je met en voor elkaar. Wij zijn daarom als nieuw bestuur ook enorm blij met de enorme support die we kregen tijdens en na de ALV van 16 december. Wij investeren in mensen, in vriendschappen en het is supergaaf dat we dat vanuit het Soesterkwartier kunnen doen.

We hopen dat we begin februari 2021 weer competitie kunnen gaan spelen. Dat COVID-19 dat toestaat. Dat elk team weer vol spelplezier de strijd met tegenstanders kan aangaan, de eer van KVVA hoog kan houden en als collectief en individu kan laten zien waartoe ze in staat is. Net als de bondscoach hebben wij ondanks COVID-19 veel vertrouwen in 2021, zie deze LINK.

Wij wensen u mooie feestdagen, een fijne jaarwisseling en vooral ook een gezond en sportief 2021 toe.

Namens het nieuwe bestuur,
Marc den Elzen, voorzitter KVVA