UPDATE Drop Talents bij KVVA!

23 februari 2024

UPDATE: Drop Talents bij KVVA in de voorjaarsvakantie!

De Drop Talents talentendag bij KVVA was een groot succes! Meer dan 100 jeugdige spelers en speelsters waren op het hoofdveld en veld 2 druk in de weer met een warming-up, allerlei trainingsvormen en kleine partijtjes.

Op de velden waren ook een aantal KVVA-spelers te vinden, die zich op het thuisveld flink aan het trainen en voetballen waren! Wie weet worden ze gespot door de scouts die ook op het sportpark aan de Dollardstraat aanwezig waren.

Ook de talenten op keepersgebied konden laten zien wat ze waard waren. In een waterig zonnetje, waarbij het flink waaide en niet echt warm was, trainden ze alsof ze een Championsleague wedstrijd speelden. Wie weet dat een scout het ook ziet…..

 

Kleine talenten worden groot tijdens de DropTalents voetbal Talentendag! Wanneer je geselecteerd wordt voor deze dagen liggen de scouts op de loer om jouw talent te bewonderen. Kijk voor meer informatie op https://www.droptalents.com/droptalents-voetbal-talentendag/

Voor de voetbal talentendag van Drop Talents is daarom een mooi programma samengesteld met sportieve, tactische, behendige en leerzame clinics. Hoe dichter bij de datum van het event, hoe meer wij bekend maken over de invulling. Hier alvast een greep uit wat je al kunt verwachten:

– vrijdag 23 februari 2024 Locatie KVVA Amersfoort

– tijdstip start KVVA 13.00 t/m 16.00 uur (onder voorbehoud)

– bij voldoende aanmeldingen zullen wij de 23ste ook een ochtendsessie houden.

Geef je op of kom kijken bij KVVA naar de talenten van morgen!