Drop Talents wederom bij KVVA op bezoek!

25 juli 2021

De voorzet: Waarom wij ieder voetbal talent een kans willen bieden?

Nederland zit vol met aanstormende voetbaltalenten, maar lang niet iedereen wordt gezien. Dit vinden wij zonde voor zowel onze jonge talenten, maar ook voor de topclubs die ons land rijk is.
Dankzij onze bemiddelende rol tussen jonge talenten met trainers en scouts van diverse profclubs krijgt iedereen de kans om ontdekt te worden.

De uitvoering: Hoe zorgen wij ervoor dat jouw talent opvalt?

Wij zijn een jong, sportief bedrijf met een goede mix van voetballiefhebbers die jarenlange ervaring hebben als voetballer, trainer of als scout van een profclub. Door de handen ineen te slaan is DropTalents ontstaan.
Doormiddel van online “pre-scouting” kan een talent opvallen en uitgenodigd worden voor de DropTalents dagen, hier zijn scouts en trainers van diverse topclubs om jou mogelijk te selecteren.

Inkoppen: Grijp jouw kans en zorg dat je gezien wordt?

Door een filmpje in te sturen maak je kans om geselecteerd te worden voor onze talentendagen waar veel scouts aanwezig zijn.
Dus wie weet mag jij na de talentendag wel op stage bij een profclub of krijg je het bericht dat je gevolgd gaat worden!
Bij DropTalents krijgt ieder talent een eerlijke kans dus meldt je vandaag nog aan, stuur je filmpje in en laat je talent zien!

Meer weten? Ga naar www.droptalents.com!

Totaal waren er op zaterdag en zondag weer heel veel talentvolle voetballers en voetbalsters bij KVVA. De andere voetballers en voetbalsters kwamen uit geheel midden-Nederland en waren in de leeftijd van 8 tot 16 jaar. Er was zelfs een speler speciaal uit Letland gekomen om mee te doen! Scouts waren er ook genoeg om alle talenten goed te kunnen bekijken!

Er was ook een Nederlandse oud top scheidsrechter (zie foto hieronder) aanwezig om een wedstrijdje te fluiten. Maar wie is dat ook alweer?