EH komt op bezoek bij KVVA!

11 april 2023

EH komt op bezoek bij KVVA!

De Evangelische Hogeschool (EH) was op dinsdag 11 april weer op bezoek bij KVVA. Ieder jaar komt er een delegatie van studenten van de EH om bij KVVA klusjes te komen doen. Zo ook dus dit jaar!

De delegatie bestond dit jaar uit ongeveer 40 studenten van de EH. De Evangelische Hogeschool zit overigens net achter veld 2 van KVVA, op de hoek van de Puntenburgerlaan en Drentsestraat.
Een groep begon met het opruimen van rommel op de velden van KVVA. Zo is op de foto hierboven te zien dat ze aan het werk zijn op het hoofdveld.

Ook werd de opslagcontainer eens goed in de verf gezet! Met een grote groep studenten werd de gehele container zwart geverfd, zodat hij er weer jaren strak in de verf staat!

Misschien hier of daar nog een flinke klodder witte verf en dan is de container geheel in de zwart-witte clubkleuren van KVVA!

Onze dank gaat uit naar de EH studenten die heel hard gewerkt hebben en zo onze velden en opslagcontainer weer een heel stuk mooier gemaakt hebben! Heel graag tot volgend jaar!