UPDATE EH maakt schoon bij KVVA

13 maart 2024

UPDATE Evangelische Hogeschool (EH) maakt schoon bij KVVA EN in de wijk!

Dinsdag 2 april waren er uiteindelijk 55 studenten van de EH aanwezig, om gezamenlijk het Soesterkwartier in te trekken, om zwerfvuil op te gaan ruimen. Met knijpers en afvalzakken is op deze manier heel veel zwerfvuil opgeruimd. Een prima actie van de EH en KVVA! Hartelijk dank iedereen!

De opbrengst van het opruimen van het zwerfafval op dinsdag 2 april.

Op dinsdag 2 april komen er nogmaals 50 – 60 studenten van de EH om schoon te maken en op te ruimen. Deze keer gaan ze o.l.v. een aantal KVVA-vrijwilligers het Soesterkwartier in om daar zwerfvuil op te ruimen. Vanaf ongeveer 14.00 uur zullen ze met prikkers, knijpers en vuilniszakken aan de slag gaan. Wilt u ook meehelpen? Dat kan, meldt u zich dan om 13.30 uur in de kantine van KVVA.

Al een aantal jaren komen er in het voorjaar een groot aantal studenten van de Evangelische Hogeschool (EH) in Amersfoort, bij KVVA klusjes doen. Dit doen ze in het kader van de maatschappelijke betrokkenheid en geheel vrijwillig. De EH is de achterbuurman van KVVA, want ze zijn gevestigd aan de Puntenburgerlaan.

Zo liepen er op dinsdag 12 maart zo’n 60 studenten van de EH op het terrein van KVVA allerlei klusjes te doen. O.a. werden de dug-outs gereinigd, het hoofdveld schoongemaakt, het terrein voor de kantine geveegd, de kliko’s uitgesopt en alle reclameborden langs het veld schoongemaakt.

Namens iedereen bij KVVA hartelijk bedankt voor deze voorjaarsschoonmaak en hopelijk mogen we volgend jaar weer zo’n grote ploeg vrijwilligers van achterbuurman EH bij onze club ontvangen!