Ere-lid Piet Boute overleden

7 maart 2024

KVVA Ere-lid Piet Boute overleden

Op donderdag 7 maart 2024 heeft ons het trieste bericht bereikt dat ere-lid Piet Boute helaas is overleden. Het bestuur, jeugdbestuur en alle vrijwilligers van KVVA, wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies.

Piet was een groot aantal jaren een zeer actief vrijwilliger van KVVA. Zo was hij o.a. scheidsrechter, bestuurslid, consul en wedstrijdsecretaris bij onze club. Maar hij was dat niet alleen bij onze club, ook bij Cobu Boys was hij zeer lang een actief vrijwilliger.

Het aankomende weekend zullen een aantal teams van KVVA met rouwbanden spelen en 1 minuut stilte in acht nemen, om zo de laatste eer te bewijzen aan ere-lid Piet Boute.

Op de bovenste foto’s houden de damesteams 7×7 van KVVA, VVZA, Eemnes, SO Soest en SVO HZM’22 voorafgaand aan hun wedstijden op vrijdagavond 1 minuut stilte. Op de onderste foto doen beide JO16 teams van KVVA en VVZA hetzelfde op zaterdagmiddag. Ook KVVA-1 droeg tijdens de uitwedstrijd bij DOSC in Den Dolder rouwbanden. Bij de eerstvolgende thuiswedstrijd zal dat nogmaals gebeuren (zie hieronder)