Fantastische familiedag bij KVVA!

3 juni 2024

Fantastische familiedag bij KVVA!

Op zondag 2 juni stond de familiedag bij KVVA in het teken van het 85-jarige bestaan van de club. De organiserende commissie had flink zijn best gedaan om van alles te organiseren en dat is gelukt ook!

’s Ochtends was er een voetbaltoernooi voor de jongste jeugd (zie foto boven); ook waren er allerlei activiteiten voor de oudere jeugd; er was een verloting met prachtige prijzen; er werd gestreden om de penaltybokaal (zie foto’s verder naar beneden) en er waren meerdere bingorondes voor de jeugd en de volwassenen, waar ook prachtige prijzen te winnen waren.

Tijdens deze familiedag was de lunch en het avondeten voor alle aanwezigen helemaal gratis. Dit was mede mogelijk gemaakt door allerlei sponsoren, die belangeloos de heerlijkste gerechten ter beschikking stelden. Onder het genot van een heerlijke zonnetje kon hiervan worden genoten!

Zo’n prachtige dag buiten maakt natuurlijk dorstig! Er was van alles voorradig op de fantastische familiedag van KVVA. En ook drinken was voor alle aanwezigen volledig gratis, mede mogelijk gemaakt voor allerlei sponsoren!

Het terras was daarom ook goed gevuld. Iedereen kon heerlijk genieten van het mooie weer, het lekkere eten en drinken en goede gesprekken met elkaar! Een echte KVVA familiedag!

De penaltybokaal was een spannende strijd! De keepers van de JO16 en KVVA-1 kregen veel penalty’s te verwerken, maar het leverde toch de uiteindelijke winnaar (midden) op. Uit handen van 3 bestuursleden van KVVA werden de prijzen uitgereikt.

Op veld 2 was ook van alles te beleven! Van een echte voetbal-rodeo tot een mega 4-op-een-rij en nog veel meer! Kijk op onze socials voor nog meer foto’s van deze fantastisch geslaagde familiedag bij KVVA.

De organiserende commissie is een geruime tijd bezig geweest met het organiseren van deze familiedag bij KVVA. Ze willen hierbij alle sponsoren en bedrijven bedanken die meegewerkt hebben aan deze fantastische dag. Ook iedereen die meegeholpen heeft om deze dag te laten slagen heel hartelijk bedankt! Maar als laatste bedankt het bestuur van de club de commissie zelf ook! Ingrid, Jacqueline en Gerda: ontzettend hartelijk bedankt voor alle uren, dagen en maanden van voorbereiding. Alles kwam samen op de fantastisch georganiseerde familiedag! Een uitmuntende prestatie!