Fantastische Oranjefestival/de Nationale Voetbaldag!

12 juni 2021

Zaterdagmiddag 12 juni omstreeks 13.00 u op het hoofdveld van KVVA: het weer was perfect, ongeveer 15-20 vrijwilligers stonden er helemaal klaar voor en dat gold ook voor de ongeveer 60 voetballers en voetbalsters. Veelal prachtig in het Oranje uitgedost stond het Oranjefestival/de Nationale Voetbaldag te beginnen!

Alle voetbalsters en voetballers kregen eerst nog even iets te eten en daarna aan de slag! Verschillende oefeningen werden gedaan, waaronder het afronden op de keeper van de JO19-2 en passing en passeren met de trainers van KVVA 1 Ab en Tarik!

Gelukkig was het niet zo warm als de dagen ervoor, maar toch werd er regelmatig even een drinkpauze ingelast. Dat was echt nodig want er liepen meerdere voetballers en voetbalsters met flinke rode wangen op het veld! Ook kon iedereen heerlijk genieten van zoute en zoete popcorn en gezonde snoeptomaatjes en minikomkommers, die gesponsord waren door de AH aan de Noordewierweg. Waarvoor hartelijk dank!

Na al dat trainen konden nog even de voetjes van de vloer bij de disco in de kantine van de club! Met stip op 1 stond ‘Naar links, naar rechts’ van de Snollebollekes, maar ook de EK voetbalwedstrijd Zwitserland – Wales kon live gekeken worden op het grote scherm.

De Evenementencommissie had ook nog een leuk aandenken voor alle voetbalsters en voetballers aan deze dag. Een hele mooie KVVA-bidon die je naar iedere training en wedstrijd mee kunt nemen, want jouw naam staat er ook op. Helaas was het leverancier niet gelukt om deze op tijd bij onze club te krijgen, maar die krijgen alle voetballers en voetbalsters op zaterdag 19 juni alsnog als je weer bij de club komt voor de volgende wedstrijd van de Regio Cup.
Heb je geen wedstrijd of ben je (nog) geen lid van KVVA, maar heb je wel meegedaan aan het Oranjefestijn/de Nationale Voetbaldag, dan mag je de speciale KVVA-bidon op zaterdag 19 juni in de kantine van de club komen ophalen. Alle ouders en/of verzorgers krijgen hierover nog een mail de komende week.

Tenslotte grote dank aan iedereen die meegeholpen heeft aan deze fantastische dag: de KNVB (het Oranjefestival), het Oranjefonds (de Nationale Voetbaldag), de AH Noordewierweg, alle vrijwilligers (met name Patrick en Melissa) en de Evenementencommissie (Anne, Sebastiaan, Tessa). Zonder jullie hulp was dit niet zo’n geslaagde dag geworden!

Voor wie nog meer foto’s wil bekijken van het Oranjefestival/de Nationale Voetbaldag, klik dan hier! Onze ‘huisfotograaf’ Peter van Keken heeft ruim 100 prachtige foto’s gemaakt. Dank je wel en veel kijkplezier!

Op zaterdag 3 juli en zondag 4 juli organiseert de Evenementencommissie het volgende festijn: het Luilakkenkamp op het terrein van KVVA! De inschrijving is met een week verlengd, dus snel hier om je in te schrijven: download het inschrijfformulier, print het uit, laat jouw ouders/verzorgers het helemaal invullen en doe het samen met € 5,- in een envelop en geef dit zo snel mogelijk aan jouw trainer of teammanager! Kijk ook even op deze pagina voor meer info!