Fase 2 jeugdteams succesvol afgesloten!

11 december 2021

De 2e fase voor jeugdteams succesvol afgesloten!

De jeugdteams van KVVA hebben op zaterdag 11 december de 2e periode van de competitie afgesloten. En dat hebben de pupillen en junioren goed gedaan!

Van de JO8, JO9 en JO10-teams worden geen officiële rangen en standen bijgehouden, dus daar is weinig over te zeggen. Wel dat onze JO8 op de foto nog even heerlijk nageniet van de limonade na de laatste wedstrijd.

De meest mooie foto van de laatste speeldag kwam van de KVVA JO11-2 fotograaf. Ze bereiden zich hier voor op de uitwedstrijd bij vv Hooglanderveen. Ondanks dat de foto prachtig is, ging de wedstrijd helaas verloren….

Het KVVA JO11-1 team is 2e geworden in de 2e klasse. Een hele knappe prestatie, al ging de laatste wedstrijd tegen kampioen Hoogland JO11-2 thuis wel verloren…..

Er zijn ook 2 KVVA-teams kampioen geworden in de 2e fase! KVVA JO14-1 won de laatste uitwedstrijd tegen IJsselmeervogels JO14-2 zeer knap: na een 3 – 0 achterstand wonnen ze de wedstrijd toch met 3 – 4!!!! Heel goed gedaan! Gefeliciteerd met het kampioenschap in de 2e klasse en voor de bijbehorende frietjes maken we snel een afspraak!

Het tweede team dat kampioen geworden is, is KVVA JO13-1 (zie foto)! Voorafgaand aan de laatste wedstrijd waren ze al onofficieel kampioen, maar ook de laatste wedstrijd werd met 2 – 0 gewonnen!!! Gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap in de 4e klasse en de frietjes zijn vanmorgen vroeg al heerlijk opgegeten, nadat de kampioenen geëerd waren met een mooie medaille, bloemen en een prachtig kampioensvuurwerk!