UPDATE: Festiviteiten gaan door!!!

27 mei 2022

UPDATE: De festiviteiten rondom het kampioenschap van KVVA-1 gaan door!!!

Op zaterdag 28 mei zullen alle festiviteiten rondom het kampioenschap van KVVA-1, en alle andere teams die kampioen geworden zijn, gewoon doorgaan!

Helaas is de wedstrijd KVVA-1 vs APWC-1 afgelast voor zaterdag 28 mei door de KNVB. Deze wedstrijd wordt nu op dinsdag 31 mei om 20.00 uur gespeeld op sportpark Dollardstraat.

Zaterdagmiddag 28 mei om 14.30 uur speelt het 1e tegen de O23, zodat onze kampioenen van KVVA-1 toch nog in actie komen en te bewonderen zijn op het hoofdveld van de club en gehuldigd zullen worden!

Zaterdagmiddag 28 mei was een grote feestdag bij KVVA! Na de vriendschappelijke wedstrijd tussen KVVA-1 en de KVVA O23-1, werden de kampioenen nogmaals in het zonnetje gezet door de KNVB (een certificaat en medailles) en door Tarik. Alle spelers werden persoonlijk door hem bedankt en kregen een bloemetje. Speciale werd Mo (zie foto) nog bedankt, want hij gaat stoppen.

 

Maar er waren die dag meer kampioenen bij KVVA te bewonderen! Allemaal werden de in het zonnetje gezet omdat ze winter- of voorjaarskampioen waren! Op de foto de JO8-1, de JO11-1, de JO13-1 en de JO15-1. Gefeliciteerd allemaal!

 

Tenslotte gingen ook de jongste KVVA-ers nog op de foto! Uiteraard met het felbegeerde diploma en de trotse ouders, opa en begeleiders!

Kortom, een prachtige dag voor alle KVVA-ers! Hartelijk dank voor iedereen die deze dag tot een succes gemaakt hebben! Fantastisch!