‘Ga voetballen als Oranje’ bij KVVA

14 mei 2021

Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert KVVA op zaterdag 12 juni 2021 een uniek Oranjefestival op het sportpark aan de Dollardstraat 115.

KVVA werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2021, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. De verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes en een uitgewerkt draaiboek van het Oranjefestival.

De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

Doe dus mee en geef je snel op! Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Op het platform www.knvb.nl/alsoranje staan alle Oranjefestivals vermeld en wanneer je zoekt op KVVA komt ons Oranjefestival naar voren. Daar vind je dan de mogelijkheid om je in te schrijven. Vanuit KVVA volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie.

Mocht je meer informatie willen of vragen hebben kan je altijd kijken op www.knvb.nl/alsoranje en scrol dan naar beneden en klik op ‘meer informatie’ of kijk bij de ‘meest gestelde vragen’. Ook kun je jouw niet gevonden of beantwoorde vraag mailen naar trainenalsoranje@kvva.nl. Aanmelden kan niet via dit mailadres, dat kan alleen via www.knvb.nl/alsoranje of door je hier in te schrijven! Tot zaterdag 12 juni!