Geslaagd Luilakkenkamp 2021

4 juli 2021

Op zaterdagochtend 3 juli begon het Luilakkenkamp 2021 bij KVVA. O.l.v. Cornelis (de oud verzorger van KVVA) werd er afgetrapt met een pittige warming up!

Daarna volgden er op de 1e dag van het Luilakkenkamp allerlei superleuke activiteiten: spelletjes op het hoofdveld, een speurtocht door het Soesterkwartier, een mini-voetbaltoernooi, een disco in de kantine en natuurlijk het EK-voetbal kijken!


De eerste foto’s staan in het fotoalbum, maar er volgen er uiteraard meer in de loop van de dagen! Snel even kijken dus!

Op zondag rond het middaguur kwam er helaas weer een einde aan het superleuke Luilakkenkamp! De prijsuitreiking was op het hoofdveld en de 1e prijs ging naar…..

Een woord van grote dank aan de organiserende Evenementencommissie! Supergoed gedaan, enorm bedankt, volgend jaar graag weer, maar nu eerst even heerlijk uitrusten en genieten van het kleinigheidje dat door het Jeugd- en Hoofdbestuur aangeboden is! Dank jullie wel!!!
Ook een woord van grote dank aan alle vrijwilligers die meegeholpen hebben aan de realisering van het Luilakkenkamp! Alle vrijwilligers achter de bar en in de keuken, alle ouders en de studenten van de sportacademie/MBO Amersfoort.