UPDATE Grote Clubactie bij KVVA!

11 november 2023

ALLERLAATSTE UPDATE Grote Clubactie bij KVVA!

Op zaterdag 9 december was de grote bekendmaking van de opbrengst van de Grote Clubactie 2023 bij KVVA! Op de collagefoto hieronder staan alle topverkopers van KVVA die gezamenlijk het recordbedrag van € 3,420,00 bij elkaar gebracht hebben. Hartelijk dank voor deze uitzonderlijke prestatie! Namens de club en de organisatie van de Grote Clubactie, werden deze toppers in het zonnetje gezet. Het bestuur van de club gaat zich nu beraden wat we allemaal met dat geld gaan doen.

LAATSTE UPDATE Grote Clubactie bij KVVA!

Nog even een update over de Grote Clubactie + medaille-uitreiking en beloning voor de kinderen.

We hebben een fantastische opbrengst voor KVVA van de Grote Clubactie gerealiseerd. Heel veel kinderen hebben geweldig hun best gedaan en zeker ook bij de JO10-2. De opbrengst voor KVVA is maar liefst meer dan € 2800,00 !! Een ongelooflijk resultaat waar we super blij mee zijn en mooie dingen voor gaan doen. (binnenkort meer daarover)

Voor zaterdag 18 november stond de medaille-uitreiking voor de kinderen, geven van beloningen en in het zonnetje zetten van topverkopers op het programma bij KVVA. Helaas duurt het (vanuit de Grote Club Actie organisatie) tot de eerste week van december dat we het geld / de cheque en de medailles voor de kinderen binnen krijgen.

Daarom verplaatsen we de medaille-uitreiking + het in het zonnetje zetten van kinderen / teams + geven van de verdiende beloningen naar zaterdag 9 december. Dat is ook de laatste competitiedag van dit seizoen, dus een mooie afsluiting.

Namens de Jeugdcommissie en Marc den Elzen

 

UPDATE Grote Clubactie bij KVVA!

De eindstand van de Grote Clubactie bij onze club is fantastisch! Met de verkoop van loten heeft de club bruto ruim € 3.400,00 opgehaald voor de Grote Clubactie! Netto, dus na aftrek van de transactiekosten en het ‘salaris’ voor de verkopende kinderen, krijgt KVVA € 2.850,00 op de rekening bijgeschreven. Een heel groot compliment aan alle verkopers, die deuren in de wijk zijn langsgaan en de online-verkopen!