Halloween bij KVVA!

29 oktober 2023

Halloween 2023 in de kantine bij KVVA!

De laatste jaren is het iedere keer weer een enorme happening bij KVVA, als het om halloween gaat! Dit keer was de kantine van de club omgetoverd tot een waar griezelparadijs. De werkgroep dit dit voorbereid heeft, heeft niets aan het toeval overgelaten en dat bewijzen de foto’s hieronder wel.

Aan het einde van de middag en begin van de avond kon de KVVA-jeugd, maar ook jeugdige niet leden uit de wijk, hun hart ophalen in de kantine van KVVA. Heerlijk dansen op allerlei griezelliedjes, griezelfilms kijken in de horrorbioscoop en lekker snoepen van het halloween snoepgoed.

Aan het einde van de jeugd editie van het halloweenfeest werd er een mooie griezelgroepsfoto gemaakt. Wat had iedereen enorm zijn best gedaan om er fantastisch griezelig uit te zien! De onderstaande 2 griezelige aanwezigen kregen beiden een mooie prijs voor het mooiste kostuum! Gefeliciteerd!

’s Avonds was het de beurt aan de volwassen spoken en halloween liefhebbers. Ondanks een aantal mooi verklede aanwezigen, was het helaas niet druk. Rond 22 uur kwam er daarom een einde aan deze editie van het halloween feest bij KVVA!

De mooie foto’s zijn gemaakt door huisfotograaf Peter van Keken. Hartelijk dank daarvoor!