Halloween speurtocht groot succes!

31 oktober 2021

De KVVA Halloweenspeurtocht was een groot succes!

Dit jaar heeft de activiteitencommissie van KVVA voor het eerst een Halloweenspeurtocht voor alle spelers van de jeugd van KVVA georganiseerd.

De tocht begon voor iedereen met een griezel-instructie in de kleedkamers van de club. Rook, lichtflitsen, enge muziek en een aantal spookachtige figuren (zie foto hieronder) vertelden het enge Halloween verhaal. Hoewel het voor de allerjongste deelnemers té eng was, genoten de wat oudere jeugdspelers en begeleiders wel volop!

Tijdens de instructie kregen de jeugdspelers en begeleiders te horen dat ze een speurtocht door de wijk gingen lopen. Daarbij zouden ze ‘vreemde figuren’ tegenkomen waar ze een letter van zouden krijgen.

Eenmaal terug bij de club kon met de gevonden letters het woord VERKLEDEN gemaakt worden. Met de schrik nog een klein beetje in de benen, maar met een heerlijk zakje welverdiende snoep, ging iedereen weer naar huis. Op naar de KVVA Halloweentocht 2022…..

Deze Halloween speurtocht is georganiseerd door de activiteitencommissie van KVVA. Maar zij konden dit niet organiseren zonder de grote hulp van alle vrijwilligers! Hartelijk dank hiervoor! Ook Superfun en Hakze catering hebben een bijdrage geleverd aan deze speurtocht. Ook daarvoor hartelijk dank!