Herfstactiviteiten bij KVVA!

29 oktober 2022

Diverse herfstactiviteiten voor de jeugd bij KVVA!

Tijdens de herfstvakantie waren er voor de jeugd van KVVA, maar ook niet-leden van de club, een tweetal leuke activiteiten georganiseerd op het sportpark Dollardstraat.

Op zaterdag 22 oktober was er voor de jeugd tot de JO13 van KVVA een echt herfst-voetbal-activiteit georganiseerd (zie ook het nieuwsitem van 3 oktober j.l.). Vanaf 9 uur konden de spelers o.a. aan de slag met het penaltyschieten op de keeper van KVVA-1 Wesley Walet, de voetbalskills laten zien op het pannaveld en het trainen van het precies leren schieten op het gatendoel.
De ochtend werd afgesloten met frietjes eten voor iedereen in de kantine van de club en de werden beste voetballers uit iedere JO beloond met een leuke prijs! Wat een fantastische manier om de herfstvakantie te beginnen!

Mocht iemand foto’s hebben van deze activiteit, dan ziet de redactie van kvva.nl deze graag binnenkomen op redactie@kvva.nl of klik hier!

Op vrijdagavond 28 oktober was het de beurt aan de jeugdspelers van KVVA vanaf 12 jaar, want het jaarlijkse Halloween-festijn stond op het programma! De voorbereidingen waren al weken gaande en het werd een ongelooflijk spannende tocht door het spookhuis achter de kantine van de club! Maar niet alleen het spookhuis was prachtig, ook de hele kantine was omgetoverd in het Halloweenthema en tenslotte was er een echte Halloween-disco!
Voor nog meer griezelfoto’s van het Halloweenspookhuis bij KVVA, kunt u kijken op onze Facebookpagina @kvva1939 of klik hier!