Jan Boerenfluitjes route bij KVVA

1 mei 2021

Op de fiets lekker bewegen en de eigen wijk beter leren kennen aan de hand van leuke weetjes en vragen. Dat kenmerkt de Jan Boerenfluitjes Fietsroutes door Amersfoortse wijken. Op vrijdag 7 mei is de lancering van een nieuwe Fietsroute van 12 kilometer door het Soesterkwartier en Isselt.
Deelnemers starten tussen 13.00 en 15.00 uur bij de Emmaüskerk aan de Noordewierweg. Meedoen kost € 2 per persoon, inclusief een routeboekje en een boerenfluitje. Aanmelden is niet nodig.
Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van de Jan Boerenfluitjesroute of ga naar de website!

Op vrijdagmiddag 7 mei was voetbalclub KVVA er helemaal klaar voor: de vlag (helaas nog met oude logo, maar de vlag met het nieuwe logo is in de maak) was opgehangen, de voetballen en pionnen stonden klaar en ook de overheerlijke rode paprika’s lagen te wachten op de deelnemers van de janboerenfluitjesroute door het Soesterkwartier en Isselt.

Ongeveer 25 – 30 kinderen en volwassenen hebben bij voetbalclub KVVA hun eerste stopt tijdens de 12 km lange route gehad. Ze hebben even een praatje gemaakt, even met een voetbal de pionnen met bal omgeschoten en gingen met de rode paprika weer verder op weg. Sommigen van hen kregen ook de flyers van het Kaboutervoetbal op 19 mei en het Oranjefestijn op 12 juni mee. Al met al een geslaagde middag!