UPDATE: Kampioenen bij KVVA!

9 mei 2023

Kampioenen bij KVVA!

Het einde van het seizoen 2022-2023 nadert nu alweer snel en dat betekent dat er bij KVVA ook weer teams kampioen gaan worden! Het eerste team dat dit seizoen kampioen is geworden is KVVA JO12-2, dat ongeslagen in de 4e klasse alle punten binnengehaald heeft en daarom kampioen geworden is!

Na de wedstrijd van zaterdag 22 april was dat natuurlijk een feestje voor het team en staf. Iedereen was enorm blij met het behaalde kampioenschap!

Namens het Hoofdbestuur, Jeugdbestuur en alle vrijwilligers van de club, van harte gefeliciteerd met dit prima resultaat.

Daar horen natuurlijk de traditionele ‘kampioensfrietjes’ bij (al staan die op de foto nog niet op tafel) en op zaterdag 20 mei volgt nog de officiële huldiging.

 

Ook is kampioen geworden in de 3e periode is het KVVA JO12-1 team! Naar de 1e klasse is gepromoveerd het KVVA JO11-1 team! Tenslotte hebben ook KVVA JO8-1 en KVVA JO10-1 zo ongeveer alle wedstrijden gewonnen en daarmee bovenaan geëindigd, al worden hier geen officiële standen van bijgehouden.

Een eervolle vermelding is er voor KVVA JO8-3 en KVVA JO9-3. Deze teams zijn net gestart met het competitievoetbal en doen het daarin heel erg goed! Ga zo door in het nieuwe seizoen! Tenslotte KVVA JO10-1 is een team dat zich dit seizen heel erg verbeterd heeft. Goed gedaan en ga zo door!