KNVB voetbalkampen 2023!

16 februari 2023

Programma KNVB voetbalkampen 2023!

De inschrijving voor de KNVB Voetbalkampen 2023 is geopend! Heb jij je al ingeschreven?

Kom aankomende mei-, zomer- of herfstvakantie Trainen als Oranje, op de KNVB Campus in Zeist! Met een speciaal ontwikkeld trainings- en animatieprogramma, training van (oud)profvoetballers KNVB-bondscoaches en gediplomeerde KNVB-trainers, individuele begeleiding en vooral enorm veel voetbalplezier, is het een ervaring om nooit te vergeten!

Of je beginnend, gevorderd, wel of geen lid van een vereniging, speler of keeper bent: het maakt niet uit, iedereen tussen de 8 en 15 jaar oud is welkom! Nieuwsgierig? Check alle info hier en bekijk de promovideo hier!

Tijdens de KNVB Voetbalkampen ga je leven als een échte Oranje-international:

  • Ontvang je eigen officiële KNVB Voetbalkampen Oranje-tenue
  • Ontmoet KNVB-trainers, KNVB-bondscoaches, topscheidsrechters of (oud-) profvoetballers
  • Leef als een echte Oranje-international op de KNVB Campus in Zeist
  • Ontwikkel je door het unieke gloednieuwe KNVB Voetbalkampen trainings- en animatieprogramma, inclusief een speciaal keeperstraject
  • Krijg persoonlijke begeleiding en een KNVB Masterclass: aanvallen als Lieke, verdedigen als Virgil, keepen als Daphne, dribbelen als Frenkie en scoren als Lineth
  • Maak nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en bovenal: heel veel voetbalplezier!

​​​​​​​Let op: er is slechts een beperkte capaciteit beschikbaar, dus wees er snel bij want VOL = VOL! Inschrijven voor één van de KNVB voetbalkampen kan hier!