KVVA-1 IS KAMPIOEN!!!!

21 mei 2022

KVVA-1 IS KAMPIOEN in de 4e KLASSE G!!!!!!!!

Op zaterdagmiddag 21 mei is eerste team van KVVA kampioen geworden in de 4e klasse G! Met 7 punten voorsprong op de concurrentie werd er om 14.30 u afgetrapt in Maarn tegen SVMM. Binnen 10 minuten stond er al 0 – 2 op het scorebord en uiteindelijk werd het 2 – 7. Daarmee werd KVVA voor het eerst in 20 jaar kampioen en gaat het team o.l.v. Ab Chaiat volgend seizoen in de 3e klasse voetballen!

Lees het volledige wedstrijdverslag op de startpagina van onze website.

Op maandag een mooi artikel over onze kampioenen in het AD (bron AD)

Na de wedstrijd kregen alle spelers en de staf het prachtige KVVA kampioensshirt en daarmee ging iedereen richting de eigen kantine voor de huldiging. Na vele vele felicitaties hield de voorzitter van KVVA dhr. den Elzen een korte toespraak en toen werd de kampioensschaal uitgereikt aan de aanvoerder van het team.
Het feest kon toen pas echt beginnen en ging het gehele team en staf met de schaal op de foto!

 

Dit was een kleine selectie van alle foto’s die huisfotograaf Peter van Keken gemaakt heeft op zaterdag 23 mei. Wil je nog meer van zijn prachtige foto’s bekijken, klik dan hier. Je kunt dan nog meer dan 200 foto’s bekijken in ons Google fotoboek.

Op zaterdag 28 mei is het grote kampioensfeest bij KVVA. Naast het eerste elftal zijn er meerdere kampioenen bij de jeugd en de senioren. Die worden dan allemaal gehuldigd, onder de vrolijke klanken van diverse zangers (zie poster hieronder).

Tot zaterdag 28 mei om 14.30 uur bij het grote KVVA kampioensfeest!