KVVA-1 oefenwedstrijden

26 augustus 2021

Het eerste team van KVVA speelt een aantal oefenwedstrijden!

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen, speelt KVVA-1 een aantal oefenwedstrijden. Zaterdag 21 augustus was Achterveld-1 te gast op sportpark Dollardstraat. Helaas werd er nipt met 2-3 verloren, maar bij KVVA-1 waren er nog een groot aantal spelers niet aanwezig i.v.m. vakantie. Een uitgebreid verslag is te lezen op onze Facebookpagina of het Twitterverslag op onze Twitterpagina!

Midweeks, op dinsdag 24 augustus, was 3e klasser AFC Quick1890 de volgende tegenstander. KVVA-1 startte in een sterke opstelling en zodoende eindigde deze wedstrijd in een 6-0 overwinning voor KVVA! Ook van deze wedstrijd is een uitgebreid verslag is te lezen op onze Facebookpagina of het Twitterverslag op onze Twitterpagina!

Met dank aan huisfotograaf Peter van Keken voor de mooie foto’s!

De laatste oefenwedstrijd voor het seizoen 2021-2022 heeft KVVA-1 helaas ook nipt verloren. Op een regenachtige zondagmiddag kwam KVVA nog wel met 2-0 voor, maar bij het eindsignaal was Zwaluwen Utrecht met 3-4 net te sterk. Een uitgebreid verslag is te lezen op onze Facebookpagina of het Twitterverslag op onze Twitterpagina!

Op de eerste 3 zaterdagen van september speelt het KVVA-1 bekerwedstrijden tegen Eenmes-1 (thuis op 4 september), Hees-1 (uit op 11 september) en tenslotte DVSA-1 (uit op 18 september).
Op zaterdag 25 september gaat dan de competitie echt beginnen met een uitwedstrijd tegen FC Driebergen-1. Zaterdag 2 oktober speelt KVVA-1 de eerste competitiewedstrijd thuis tegen stadsgenoot VOP-1.  Deze wedstrijd begint om 14.45 uur op sportpark Dollardstraat.