KVVA-1 sluit seizoen winnend af!

24 mei 2023

KVVA-1 sluit 1e seizoen in de 3e klasse winnend af!

Op zaterdag 20 mei was de slotdag van het amateurvoetbal in Nederland. Ook voor KVVA-1 was het de laatste wedstrijd, waarbij er voor zowel Swift’64 als voor KVVA niets meer op het spel stond. Beide teams waren al veilig om in het nieuwe seizoen wederom in de 3e klasse uit te komen en misschien was het alleen nog om plek 5 in de ranglijst te doen.
Elders op onze website is het uitgebreide verslag te lezen lezen van deze wedstrijd, maar KVVA won uiteindelijk de wedstrijd met 3 – 1, waarbij het eerst achter kwam te staan in de eerste helft. Voor rust stond het alweer gelijk: 1 – 1 en na de rust werd het verschil in doelpunten dan ook echt gemaakt.

Na deze leuke zomermiddagwedstrijd, was het tijd om een aantal mensen te bedanken! Zo o.a. kreeg Khalid Saïd een mooie bos bloemen om dat hij zijn kiksen aan de wilgen gaat hangen en in het seizoen 2023-2024 de nieuwe assistent van hoofdcoach Ab Chaiat gaat worden.

Van de huidige assistent-trainer Tarik Badouri nemen we afscheid. Hij werd door voorzitter Jacco Huurdeman nog wel even in het zonnetje gezet met mooie woorden en een prachtige bos bloemen!

De rest van de staf van KVVA-1 werd ook bedankt voor het mooie resultaat: handhaving in de 3e klasse en daar zijn we met z’n allen heel erg trots op! O.a. Ab Chaiat, Peter Kouwenberg en Robbie Ori werden ook verrast met een prachtige bos bloemen!

Zo werd het seizoen prachtig afgesloten! Op naar naar het volgende seizoen in de 3e klasse!!!