KVVA collecteert voor Jantje Beton!

9 maart 2022

KVVA collecteert voor Jantje Beton!

Ook dit jaar weer doet KVVA mee met de actie voor Jantje Beton! Heerlijk buiten spelen is voor kinderen toch het allermooiste? Jantje Beton zet zich daarom samen met verenigingen, kinderen en jongeren in voor meer en uitdagender speelruimte, speelplaatsen en speelkansen in de wijken.
Van de inkomsten gaat de helft naar Jantje Beton en onze voetbalclub KVVA krijgt de andere helft! We hebben als club het geld hard nodig om mooie dingen voor elkaar te krijgen. Specifiek voor de jeugd.
Vorig jaar hebben we met o.a. de Jantje Beton collecte 6 nieuwe aluminium goaltjes kunnen kopen. Dit jaar willen we 2 extra goals kopen, wieltjes voor verrijdbare goals, professionele coaching voor jeugdtrainers en (vrijwel gratis) professionele techniektraining voor kinderen.

Hopelijk doneert u dus aan Jantje Beton dit jaar! Veel jeugdspelers van KVVA gaan in onze wijk aan de slag en komen bij u langs de deur om te collecteren. Maar u kunt ook digitaal doneren aan Jantje Beton. Scant  hiervoor met uw mobiele telefoon de QR-code die hieronder staat en volg de instructies op uw scherm.

Namens Jantje Beton en KVVA hartelijk dank voor uw donatie!