KVVA heeft nieuw bestuur!

17 december 2020

De ALV van 16 december 2020 was een zeer bijzondere! Het was de eerste keer dat deze vergadering online gehouden werd, met alleen een kleine groep mensen in de kantine en een groot aantal leden via een livestream ‘aanwezig’.

Een lange agenda met veel punten stond op planning, maar het belangrijkste agendapunt was de installatie van het nieuwe bestuur van onze club. Dat is gelukt en op de pagina van het bestuur elders op onze website kunt u lezen wie het nieuwe bestuur vormen.

Verder zijn er een groot aantal commissies en werkgroepen in het leven geroepen, die ieder een eigen specifieke taak/opdracht hebben. Voor een groot deel van deze commissies en werkgroepen zijn er nog vacatures. Op de startpagina van onze website kunt u onder ‘organisatie’ bekijken voor welke commissies en werkgroepen dit geldt en hoe u zich kunt aanmelden.

Tenslotte een woord van de nieuwe voorzitter dhr. den Elzen: KVVA verenigt! En alvast voor in de agenda: in januari of februari 2021 wordt de volgende ALV gepland!