KVVA-jeugd groeit!

18 maart 2024

KVVA-jeugd groeit ziet ook de KNVB!

De jeugdafdeling van KVVA heeft een groot compliment gekregen van de KNVB! Ze zien dat we goed bezig zijn, want het aantal jeugdleden bij KVVA stijgt al jaren, zelfs tijdens de Coronapandemie van een aantal jaren geleden.

En dat betekent dus niet dat de Jeugdcommissie nu stil gaat zitten. Echt niet! Op zaterdag 30 maart proberen we weer een heel leuke paasactiviteit te organiseren en op zondag 2 juni organiseren we met de hele club de familiedag! Voor beide activiteiten hebben we wel hulp nodig van veel mensen, dus meld je aan om mee te doen en mee te helpen! Via paastoernooi@kvva.nl en eindfeestkvva@gmail.com kun je je aanmelden. We zien je dan!

Zou je het leuk vinden om de jeugd nog meer te kunnen bieden? Meld je dan aan als nieuw lid van de Jeugdcommissie en mail naar jeugdcommissie@kvva.nl. Naast het organiseren van deze leuke activiteiten, kunnen we ook hulp gebruiken op zaterdagochtend, wanneer de jeugdteams van KVVA wedstrijden spelen en bij heel veel andere zaken. Kom eens kijken op zaterdagochtend!