KVVA JO14 in promotievideo!

13 april 2023

KVVA JO14 dort mee in een promotievideo!

Op donderdagavond 13 april was er geen gewone trainingsavond voor KVVA JO14-1. Geen trainingstenues voor alle spelers, maar het wedstrijdtenue moest aan voor een heuse promotievideo!

Voor de branchevereniging Sport- en Cultuurtechniek (BSNC) werden er opnames gemaakt op het hoofdveld van KVVA en de spelers van de JO14-1 mochten daarin meedoen. Geen pionnen op het veld, maar een regisseur en een cameraman. Niet de trainster van het team die aanwijzingen gaf, maar 2 acteurs die in KVVA shirt scenes gingen spelen (zie hieronder de acteur met rugnummer 9 en de cameraman rechts).

De promotievideo is er 1 in de serie van 3 en deze zal onder de werktitel ‘Kwink’ later op heel veel scholen gebruikt gaan worden. De BSNC wil hiermee het imago van de branche verbeteren en mensen enthousiast maken om in deze branche te komen werken.

Zo zijn onze sterren van de JO14-1 binnenkort dus te zien in het hele land op ruim 300 scholen, maar op zaterdag 15 april weer gewoon op het voetbalveld voor de uitwedstrijd in Bussum tegen SDO JO14-3, aanvang 10.00 uur.