UPDATE KVVA Paastoernooi

30 maart 2024

UPDATE KVVA Paastoernooi op zaterdag 30 maart 2024

De ochtend begon met wat lichte regen en een graad of 10 op de thermometer. Later werd het droog en was er met een beetje fantasie, een waterig zonnetje te zien boven de velden van KVVA! Kortom, het Paastoernooi 2024.

Op het hoofdveld van KVVA waren 5 veldjes uitgezet: 2 miniveldjes voor de JO7 & JO8, 2 wat grotere veldjes voor de JO9 & JO10 en tenslotte een nog iets groter veld voor de wedstrijden van de JO11 & JO12. Om 9.30 uur werd er afgetrapt met o.a. de klassieker Feyenoord – Ajax bij de JO7 & JO8 en op de andere velden ook alleen maar Europese topclubs met o.a. Real Madrid en Bayern München bij de JO9 & JO10 en AC Milan en Atletico Madrid bij de JO11 & en JO12.

De spannende toernooien op de verschillende velden waren rond 11.00 uur/11.30 uur afgelopen. Voor de kantine stonden schitterende bekers klaar! Maar welk team mocht er 1 in ontvangst nemen……….

Wie was dat? Liep er een echte paashaas op het veld bij KVVA? Echt wel en alle spelers en speelsters mochten op veld 2 heerlijke paaseitjes gaan zoeken en er was natuurlijk ook tijd voor een fotomoment. En daar genoten groot en klein van!

Maar toen alle paaseieren gevonden waren, was het toch echt tijd om de prijsuitreiking te gaan doen. Eerst het toernooi van de JO7 & JO8:

3e plek: Feyenoord     2e plek: PSV     1e plek: AZ

De wedstrijden bij het toernooi van de JO9 & JO10 werd in de allerlaatste wedstrijd beslist:

3e plek: Inter Milan     2e plek: Bayern München     1e plek: Real Madrid

De spelers van de JO11 en JO12 maakten het nog spannender! Er waren 2 teams met het zelfde aantal punten. Het aantal doelpunten in de 2 onderlinge wedstrijden was gelijk, dus het doelsaldo was doorslaggevend. Helaas is daar een rekenfout gemaakt, dus we hopen dat de bekers nog even omgeruild kunnen worden, want dit is de enige juiste eindstand:

3e plek: Benfica     2e plek: Atletico Madrid     1e plek: AC Milan

Gefeliciteerd alle prijswinnaars! Heel goed gedaan!

Met dank aan Linda Bouritius voor de prachtige foto’s! Kijk voor meer informatie op www.lindabouritius.com

of neem contact met haar op via 06 130 224 85

En zo kwam er een einde aan het Paastoernooi 2024 bij KVVA. Onze grote dank gaat uit naar alle vrijwilligers die vanmorgen en in de voorbereiding meegeholpen hebben aan deze editie van het Paastoernooi! Zonder jullie hulp was dit niet te organiseren en uit te voeren geweest! Ook een groot woord van dank aan alle vrijwillige donateurs. Er is meer de € 100,-  en daarmee komen we een heel eind uit de kosten. Tenslotte een supergroot dankwoord voor Nico Janssen die het gehele toernooi fantastisch georganiseerd heeft!

Allemaal hartelijk dank voor slagen van dit mooie Paastoernooi!

 

KVVA Paastoernooi op zaterdag 30 maart 2024

Op zaterdag 30 maart organiseert KVVA het Paastoernooi op de velden aan de Dollardstraat. Kom jij ook? Geef je op via paastoernooi@kvva.nl