KVVA presenteert: de KVVA folder en promo!

13 mei 2021

In de afgelopen periode heeft de Communicatiecommissie heel hard gewerkt aan de spiksplinternieuwe KVVA folder! Hiermee probeert KVVA nieuwe leden te werven in die wijken in Amersfoort-West, waar de afgelopen jaren veel nieuwe huizen gebouwd zijn en worden op dit moment gebouwd worden. Je moet hier o.a. denken aan de huizen aan de Piet Mondriaanlaan, Caspar van Wittelplantsoen en Zeeuwsestraat en de nieuwe woningen op Wagenwerkplaats en op het oude terrein van de Noackfabriek. |
De folder gaat echter ook de Eem over! In de wijken Gildekwartier, de Koppel en Jericho en Jeruzalem zal de folder ook verspreid gaan worden!

Aan de voorkant en aan de binnenzijde van de folder staan een tweetal QR-codes. Scan je de code die op de binnenkant van de folder staat, kan kom je op de speciale ‘nieuwe leden pagina’ op de KVVA website te zien. Deze staat ook elders op de startpagina van onze website en daar staat wat algemene informatie van KVVA te lezen, ook goed voor bestaande leden om eens door te lezen!
Wordt de QR-code op de voorzijde gescand, dan krijg je de spectaculaire nieuwe korte promo van KVVA te zien!

In de spectaculaire nieuwe promofilm van KVVA zijn Marc den Elzen (voorzitter van KVVA) en Leroy Thyssen (techniektrainer van KVVA) aan het woord. Ze vertellen iets over onze club en over de trainingen die aangeboden worden.
Ook zijn er prachtige nieuwe dronebeelden van KVVA te zien in deze promofilm! Het hoofdveld, de kantine en een overzichtsshot van KVVA zijn door de drones van Nander van Wijk en Roy van Empelen schitterend in beeld gebracht! Rik Oosterhuis heeft de promo in de ‘huisstijl’ gemonteerd! Hieronder alvast 2 screenshots uit de prachtige promo van KVVA. Snel even de QR-code scannen om de gehele promo te bekijken!

Aan de folder zelf hebben ook verschillende KVVA-ers meegewerkt! Uiteraard de Communicatiecommissie, maar ook Marc den Elzen die de teksten schreef, Milad Wieggers die de layout verzorgde en Printing Amersfoort die de folder prachtig heeft afgedrukt. Hieronder is de schitterende folder als ‘platte tekst’  te zien, maar gevouwen is hij nog mooier!

De schitterende folder en de spectaculaire promo zijn een mooi voorbeeld van SAMEN iets bereiken. Vanaf het idee, de uitwerking, de verwerking en het uiteindelijke resultaat! In 1 woord prachtig! Iedereen die aan dit project heeft meegewerkt, hartelijk dank!