KVVA sluit AVK winnend af!

18 augustus 2022

KVVA sluit AVK winnend af!

Op donderdagavond om 18.45 uur begon de laatste wedstrijd voor KVVA op het AVK2020. De tegenstander in dit laatste duel was 3e klasser Amsvorde.

De 1e helft was van zowel Amsvorde als KVVA niet best. Het was een rommelige wedstrijd waarin beide teams veel balverlies leden en er werd niet gescoord. De ruststand was daarom 0-0.

KVVA kwam beter uit de kleedkamer dan Amsvorde. In de laatste 45 minuten van het AVK2022 bij ASC Nieuwland voetbalden de mannen van trainer Ab Chaiat naar een ruime overwinning: 0-4.

Daarmee is het AVK voor KVVA succesvol verlopen. Twee wedstrijden ruim gewonnen en eentje verloren en dat alles met een doelsaldo van 8 doelpunten voor en 6 tegen, waarmee een positief doelsaldo behaald is.

Op zaterdag 3 september gaat KVVA met het bekerprogramma starten.  Om 17.00 uur start KVVA dan met een uitwedstrijd bij stadsgenoot APWC. De week daarop speelt KVVA een bekerwedstrijd thuis op sportpark Dollardstraat tegen Hees om 14.45 uur. De laatste wedstrijd in de eerste bekerronde is op zaterdag 17 september. Deze wedstrijd is uit tegen het Utrechtse DVSU en begint om 14.30 uur.
Tussendoor speelt KVVA dan nog oefenwedstrijden. Kijk hiervoor op de wedstrijdenpagina van onze website of klik hier.