KVVA valt in de prijzen!

12 augustus 2021

Het Vriendenfonds Vriendenloterij doneert groots aan KVVA!

De actie ‘bedankjevrijwilliger.nl’ is uiteindelijk mooi geëindigd voor KVVA. Het Vriendenfonds van de Vriendenloterij doneert € 250,-  per ‘bedankjevrijwilliger.nl-deelnemer’ die niet in de prijzen viel. En dat is mooi nieuws! Want daarmee wordt recht gedaan aan al die vrijwilligers die net nog een stapje harder liepen om KVVA opnieuw schwung te geven. Het Vriendenfonds heeft het bedrag inmiddels gestort en het is nadrukkelijk bedoeld voor deze vrijwilligers en het vrijwilligersbeleid van de club.

Het ging om 23 filmpjes die allemaal een persoonlijk tintje kende, zie bijvoorbeeld die aan Bas van Nieuwenhuizen van de sponsorcommissie of die aan de accommodatiecommissie. KVVA is ongelofelijk blij met het geld dat het Vriendenfonds doneert – en ja: we hadden natuurlijk nog veel meer vrijwilligers kunnen bedanken. Applaus voor hen die een steentje of een kei bijdroegen! Taart zal er binnenkort zijn om dit te vieren, want het gaat om € 5.250! En zoals gezegd: het is geoormerkt geld en het bedankje – het filmpje – is zeer gewaardeerd. Dat wat we afgelopen seizoen deden, is gezien!

Voorzitter Marc den Elzen viel niet in de prijzen, omdat hij met de filmpjes en de nodige schrijfsels aan de Vriendenloterij en de NOV (Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk) de aanvrager was… € 5.250 om met betrokken vrijwilligers te vieren en te besteden. Daar wordt de club sterk van! Top van het Vriendenfonds!