KVVA Wintertoernooi 2021!

16 januari 2021

In de eerste maand van het nieuwe jaar heeft de Activiteitencommissie niet stilgezeten! De Activiteitencommissie organiseerde op het koude hoofdveld van KVVA het Wintertoernooi 2021! En dat leverde niet alleen mooie voetbalacties op, maar ook frisse rode wangetjes!

Het was een internationaal toernooi, want er werd gestreden in o.a. een Spaanse en Engelse competitie met gerenommeerde clubs zoals Liverpool, Chelsea, Real Madrid en Barcelona. Hoogstaand voetbal dus op een koude zaterdagmorgen bij KVVA met ook nog ergens een heuse transfer…………….

Naast hoogstaand voetbal op het hoofdveld van KVVA, konden de spelers en speelsters ook hun voetbalkunsten laten zien op veld 2 bij een heus opblaasbaar pannaveldje en een opblaasgoal met gaten om daarbij punten te scoren.
Deze 2 superleuke voetbalactiviteiten werden gesponsord door Patrick Gerth en Jacco Huurdeman. Hartelijk dank hiervoor!

 

 

 

 

 

 

 

 

Langs de kant van het veld liepen een paar fotografen en cameramensen die mooie plaatjes en een spetterende video geschoten hebben, zodat er van het Wintertoernooi ook thuis nog even genoten kan worden. Met dank aan Tijmen Strijk (foto’s) en Rik Oosterhuis (video) en klik hier om alle foto’s en video te bekijken in het fotoalbum van KVVA!

Tenslotte groot woord van dank aan de Activiteitencommissie van KVVA!