Nieuwe banieren bij KVVA

8 juli 2021

De 2 nieuwe trotse hoofdsponsoren Thermofrost airconditioning en RaedarTechniek technisch personeel hebben op het terrein van KVVA in totaal 5 gloednieuwe banieren laten plaatsen! Het wereldberoemde bedrijf Dokkumer Vlaggen Centrale (DVC) kwam daarvoor speciaal naar het sportpark aan de Dollardstraat om deze klus te klaren.

Enorm trots en blij is KVVA met het prachtige banier met de 3 KVVA logo’s die naast het hoofdveld ter hoogte van de middellijn staat! Dit banier is te bewonderen vanaf de kantine van de club, maar ook vanaf de Amsterdamseweg!
De 2 trotse nieuwe hoofdsponsoren hebben ter hoogte van de 16 meterlijn, naast het hoofdveld, uiteraard ook banieren laten plaatsen met de eigen mooie logo’s om zo de naamsbekendheid te vergroten!


Tenslotte staan er ook nog 2 banieren tussen het hoofdveld en veld 2! Zo is de zichtbaarheid van Thermofrost airconditioning en RaedarTechniek technisch personeel op het terrein van KVVA nu compleet! Een prachtige frisse uitstraling op en rond de velden van KVVA!

Met dank aan Thermofrost airconditioning en RaedarTechniek technisch personeel, de Dokkumer Vlaggen Centrale (DVC), de sponsorcommissie van KVVA en tenslotte huisfotograaf Peter van Keken. Bekijk alle foto’s van het plaatsen van de banieren in ons fotoalbum!