Winterstop toernooi 2022 voor pupillen!

16 januari 2022

Het winterstoptoernooi 2022 was zeer geslaagd!

Op zondagochtend 16 januari 2022 was het een drukte jewelste op het hoofdveld van KVVA! De activiteitencommissie had voor de jeugd een onderling toernooi georganiseerd: het Winterstoptoernooi! Dat was superleuk, zeker nu de competitie voor alle teams stil ligt!
In verschillende leeftijdscategorieën werd er heerlijk gevoetbald door heel veel jeugdspelers! Na een aantal wedstrijden in de verschillende poules, waren er soms beslissingswedstrijden nodig om te zien wie er zou winnen! De winnaars kregen een mooie beker, wat te drinken en te smikkelen na het toernooi!

Op de foto zie je 1 van de winnende teams! Gefeliciteerd!

Hartelijk aan alle vrijwilligers die het wintertoernooi tot een succes hebben gemaakt! Zonder jullie hulp was dit niet gelukt. Ook een groot woord van dank aan de activiteitencommissie die dit wintertoernooi georganiseerd heeft.

De volgende activiteit voor de jeugd is playbackshow eind februari. Start alvast met het oefenen met jouw team of groepje! Meer informatie volgt zo snel mogelijk! Tot dan!

Het bovenstaande filmpje is gemaakt door Rik Oosterhuis van de Communicatiecommissie. Hartelijk dank Rik voor het prachtige filmpje!

Winterstoptoernooi 2022 voor pupillen!

Op zondag 16 januari organiseren wij een Wintertoernooi bij KVVA. Het toernooi start om 11.00 en dit zal ongeveer om 13.00 klaar zijn. Lijkt het je leuk om mee te doen aan dit toernooi en zit je in de JO7 t/m JO12, geef je dan voor zondag 9 januari 2022 op bij je trainer/trainster!

Wij hopen jullie zondag 16 januari te zien!

Groetjes,
De activiteitencommissie.