UPDATE: Nieuws over KVVA-1

5 december 2021

UPDATE: Het laatste nieuws over KVVA-1!

De competitie voor alle teams in de A-categorie ligt tot de jaarwisseling stil. Vriendschappelijke wedstrijden zijn wel toegestaan.

Op zaterdag 4 december spelen alle teams in de A-categorie niet. Deze beslissing heeft de KNVB genomen. Dat betekent dat zowel KVVA-1 als KVVA O23 niet in actie zullen komen.
De andere teams zullen wel gewoon spelen op zaterdag 4 december en zondag 5 december.

Op dinsdagavond 23 november speelde KVVA-1 de inhaalwedstrijd tegen Eemboys. Tegen de hekkensluiter uit de competitie maakt KVVA-1 geen fouten, al was het geen gemakkelijke uitwedstrijd.
De eindstand na 90 minuten spelen was 3 – 6 en daarmee is de 1e periodetitel heel dichtbij en staat KVVA-1 nu bovenaan in de 4e klasse G. Al heeft KVVA-1 wel een wedstrijd minder gespeeld en een beter doelsaldo dan concurrent APWC.

De thuiswedstrijd tegen SVMM, die op zaterdag 27 november gespeeld zou worden op sportpark Dollardstraat, is verplaatst naar 14 december om 20.00 uur.
Gezien de persconferentie van vrijdag 26 november, zal deze wedstrijd nogmaals verplaatst gaan worden, omdat sportaccommodaties na 17.00 u gesloten dienen te zijn.

De inhaalwedstrijd tegen HVC van dinsdag 30 november zal om diezelfde reden niet doorgaan. De sportaccommodatie dient ook daar na 17.00 uur gesloten te zijn.
Wanneer de gestaakte wedstrijd van begin oktober uitgespeeld zal gaan worden, is nu nog niet bekend.