Opbrengst collecte Jantje Beton is bekend!

28 april 2021

Op woensdagmiddag 28 april is de opbrengst van de gezamenlijke collectie voor Jantje Beton en KVVA bekend gemaakt! Speciaal namens Jantje Beton kwam Eelco Koekoek naar ons sportpark aan de Dollardstraat, om samen met KVVA-voorzitter Marc den Elzen de cheque te onthullen.

De opbrengst was in totaal ruim €2400,-, maar omdat Jantje Beton en KVVA de opbrengst delen, krijgen ieder €1218,42! Een prachtig resultaat waar zowel Jantje Beton als KVVA heel erg blij mee zijn!

Om onze super-collectanten te bedanken voor hun enorme inzet, kregen zij de special limited uitgave van de KVVA-cap! Uiteraard wilden alle super-collectanten wel met dit mooie aandenken en de cheque op de foto.

Er waren ook nog 5 KVVA-teams die een enorm goede teamprestatie geleverd hebben: JO8-1, JO9-1, JO10-1, JO12-1 en de JO13-1! In vele straten uit het Soesterkwartier hebben ze gecollecteerd en daarmee hebben ze vele kilo’s aan muntgeld opgehaald! De JO10-1 heeft bijvoorbeeld meer dan een halve kilo gemiddeld aan muntgeld per speler opgehaald met deze collectie! Wat een topprestatie! De JO13-1 heeft echt als een team gecollecteerd en tenslotte heeft de JO8, met onze 7-jarige spelers, ook ontzettend veel geld opgehaald.
Deze 5 KVVA teams krijgen ieder een frietbon voor het hele team! Deze kan in de kantine bij de bar ingewisseld worden, zodra de kantine weer open is. Namens Eelco Koekoek van Jantje Beton, Nico Janssen en Marc den Elzen beide van KVVA, enorm bedankt voor jullie inzet! Ook een topprestatie! Duimpjes omhoog, heren!

Het Jeugdbestuur van KVVA heeft besloten om het gehele bedrag te steken in het opleiden van een aantal jeugdtrainers van onze club! En daar zijn al onze super-collectanten vast heel erg blij mee, want de trainingen worden daardoor alleen maar beter!

Namens KVVA nog een grote blijk van dank aan Eelco Koekoek van Jantje Beton. Hartelijk dank voor de fijne samenwerking, die wat KVVA betreft, volgend jaar weer herhaald gaat worden tijdens een nieuwe collecte!