Oranjefestival/Nationale Voetbaldag & Luilakkenkamp

4 juni 2021

De komende weken kan de jeugd zich helemaal uitleven bij KVVA! Vanaf zaterdag 5 juni start de Regio Cup voor alle teams van de JO8 t/m JO15 op! Eindelijk weer heerlijk voetballen in een echte competitiewedstrijd!

Maar daarnaast zijn er ook 2 supergave evenementen bij KVVA waar jij je nog een korte periode voor kunt aanmelden!

Op zaterdag 12 juni ’s middags van 13.00 u kun je bij KVVA trainen en voetballen als het echte Oranje, in samenwerking met de Nationale Voetbaldag! Na de ochtendwedstrijd in de Regio Cup, ben je vanaf 12.30 u van harte welkom bij KVVA! Om 13.00 u gaat het Oranjefestijn/de Nationale Voetbaldag van start en dat zal tot ongeveer 15.00 u duren. Daarna kun je de beentjes nog even losgooien bij de disco!
Opgeven hiervoor kan tot woensdag 9 juni 2021 en ALLEEN via www.knvb.nl/oranjefestival/kvva/846 en laat dan ook jouw vriendje, vriendinnetje, nichtje, neefje, buurjongen, buurmeisje of klasgenootje zich aanmelden via deze website!
Vanwege de start van de Regio Cup zijn we genoodzaakt om het Oranjefestival/de Nationale Voetbaldag te verplaatsen van de ochtend naar de middag!

Tenslotte is er op zaterdag 3 juli en zondag 4 juli het Luilakkenkamp op het terrein van KVVA! Anderhalve dag voetballen, spelletjes doen met jouw teamgenoten van KVVA voor maar € 5,00! Geef je supersnel op via dit aanmeldformulier en doe deze dan samen met de € 5,00 in een envelop en geef die uiterlijk op zaterdag 12 juni af bij jouw teamanager/trainer en dan vragen we aan jou: Neem jij ook jouw luchtbedje mee naar het Luilakkenkamp? Tuurlijk wel! Daar moet je bij geweest zijn!

Voor deze beide activiteiten heeft KVVA nog steeds vrijwilligers nodig! Neem hiervoor contact op met Anne Giesselbach. Bel of app haar op: 06 – 42 91 74 11!