Paastoernooi groot succes!

16 april 2022

Paastoernooi 2022 bij KVVA groot succes!

Zaterdagochtend 16 april verzamelden zich een groot aantal jeugdspelers van KVVA om mee te gaan doen aan het Paastoernooi 2022! Maar liefst 9 groepjes van spelers t/m onder 12 jaar doen er dit jaar mee! Na het welkom heten en de warming up, starten op het zonovergoten hoofdveld de onderlinge wedstrijdjes. Tijdens de wedstijdjes is er ook echt belangrijk bezoek: de Paashaas komt langs!

Iedereen is heerlijk aan het voetballen en na een aantal ronden is er een korte drinkpauze.  Daarna gaan alle teams weer verder en als tenslotte alle wedstrijdjes afgelopen zijn, is de prijsuitreiking. Wie heeft er gewonnen…….

Tenslotte gaat iedereen zich bij het zijhek van het hoofdveld verzamelen. Wat is er aan de hand!? Op veld 2 liggen namelijk heeeeeeeeeeel veel paaseitjes en die mag iedereen nu gaan rapen! Heerlijk!

Dat was het einde van het Paastoernooi 2022! Heel veel dank aan alle vrijwilligers die geholpen hebben om alle groepjes te begeleiden! Zonder jullie was dat niet gelukt! Een HEEL groot woord van dank aan de activiteitencommissie-jeugd! Fantastisch georganiseerd! Tenslotte Rik bedankt voor het mooie filmpje!